Ahsenmom Gg5348 e bebekten baby plus markasınınkini aldim çok memnun kaldım Dışı polyester gibiydi ben normal yastık kılıfı geçirip kullandım hep
byzsrtym Gg5348 ben babynest altı eğimli olan reflü yatağı aldım bebeğim doğunca bakacağız. Arkadaşım kullanıyordu memnun kalmıştı.
Cosimaniehaus Gg5348 henüz kullanmadım:) ama yorumları iyiydi. Abimler yeğenime sevibebe den aldılar o da iyiydi ayakları kaymaması için bant var ve yanlarda yastıkları var. Umay bebekteki benim aldığımda kaymaması için bant var sadece yastıkları yok.
Kubraalp67 Ben henüz almadım ihtiyaç halinde almayı düşünüyorum onu da Yataş juno alırım herkes ondan memnun.
Gg5348 Kubraalp67 yataş juno da kararsız kaldım açıkçası fiyat olarak o kadarına gerek var mı diye düşünüyorum ben de
Kubraalp67 Gg5348 bazen indirime giriyor denk getirmek lazım ama dediğim gibi ihtiyaç dahilinde almayı düşünüyorum önceden alıp kenarda köşede bekletmek istemiyorum 😊
Edsn Gg5348 baby plus reflü yatapı aldım ilk çocuğumda da aynısını kullandım gayet güzel ve yeterli 👍