myavocado Aden35_yn ben kiwi almıştım, daha doğrusu hediye gelmişti, iki haftadır kullanıyorum memnunum
Cihangir09 Aden35_yn kiwinin çok fazla olumsuz yorumu var trendyolda ben guvenemedim diğer marka da daha çok yeni bir de abartıldığını yazan yorumları vs vardı. Ben weewel marka sipariş ettim yorumları güzeldi eve geldi baktım çekişi de gayet güzel şimdilik
Pamuk Aden35_yn Kiwi almayın derim. Benim oğlum emmedi sağım yapıyordum resmen sütüm azaldı onla uğraşacağım diye.Biraz kullanımdan sonra hiç çekmemeye başlıyor zaten.
Basak_gunes Ben az önce kiwi aldım ve gratiste indirimde şu an 476.55 TL oluyor ama tekli bilgin olsun arkadaşım kullandı gayet memnun
Aden35_yn Basak_gunes canım bu kiwi süt makinesi süt sağarken prizin başında mı bekliyoruz yoksa işimizi yaparken sağım mı yapıyor bebebao da prizin başında bekleme sorunu yokta
Momofates Ben türkiye garantili bebebao tercih ettim daha kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım cok memnunlar
Aden35_yn Momofates Türkiye garantili me oluyor ki şu an hepsi burada da indirim var kararsuz kaldım alayım bi an önce çantaya koyum dedim. Dr gerek yok doğumdan sonra alırsın duruma göre ddi
Momofates Aden35_yn hepsiburadadaki yurtdışı garantili, bir sıkıntı çıkarsa yurtdışına gönderiyorsunuz daha uzun sürede geliyor. Trendyolda türkiye garantilisi var