Bcerenimoo Mayıs sonunda düşük yaptım. 1 ay korunduk. Şimdi tekrar denemeye karar verdik. 12 Eylül de regl tarihim görünüyor ama umarım olmamak için bir sebebim olur. Düşük sonrası ne kadar sürede hamile kaldınız ?
1k_miranur Rain81 Bcerenimoo benim bat 10 bekliyorum biraz bel ağrım birde göğüslerim ağrıyor ara sıra karnıma da ağrılar giriyor her ay adete 1 hafta kala testlere başlıyordum neqativ görmekden yoruldum artık bu ay daha test yapmadım adeti bekliyicem bakalım.İnşallah Allah isteyen her kese en doğru zamanda en hayırlısını nasib edər 🌸
Sarkac Bcerenimoo benimde bat 10 az kaldı vücudumda dün ateş basması oldu arada gögüslerime yandan sızı giriyor. Kasık ağrısı hiç yok normalde hep olurdu şaşırtıcı
Solmaz-Papatya Bcerenimoo bende temmuz ayı düşük yaptım bir adet sonrasi kimse korunma filan deyince denedim bat 12 rahimim dinlenmemis diyede çok tedirginim
Melike1001 Bcerenimoo 20 Haziran da ilk hamileliğim dış gebelik yüzünden düşük ile sonuçlandı. Bebek istediğimiz için folik asit kullanmaya devam ettim doktorumun tavsiyesi üzerine tam iki ay sonra ağustos 20 de fozitif olduğumu öğrendim ve şuan 7 haftalık hamileyim 🥰
Gldane-23 1k_miranur benim de bat 10 3 gunum kaldi sadece belim ve kasiklarim agriyo Ara sira da bacaklarim sizliyor baska belirtim yok cok AZ da goguslerde agri var ama surekli degil umarim bu ay herkes guzel haberlerini alir ilac da kullandim bu ay doktor umidim var bu ay dedi
Gizemmmmmmmm Benimde bat 13 dün test yaptım dayanamadım kan verdim negatif çıktı üzüldüm o yüzden en az 15 bekleyecem adet görmezsem test için
Ferman21 Bat 12 eylül 3 4 gundur aşırı gogus agrim var normalde bat’a 9 gun kala akinti ara ara kasikta batma sanci olur goguslerim şişip tekrar sönüyor. Bebiş olmasini istiyorum sagligim icin 2. Sezeryan sonrasi ic dikis yerlerimde aciklik olustu doktor kapatabilmemiz icin gebelik sarti koştu nasip diyip bekliyoruz 😊
ambrosian bat 13. 3 gün önce kan verdim negatif. Hadi az önce bi daha deneyeyim dedim bi ne göreyim kocaman NEGATİF . Artık sinirlerim bozulmaya başladı. Kaç gündür mide bulantısı kasık ağrısı çekiyorum. Döngüm 34 olsa şuana kadar çıkardı bence
1k_miranur ambrosian canım belki psikolojik miden falan bulanıyor yada geç döllenme olmuştur yine de stres yapma gününe kadar bekle bence test yapıb stres olmakdansa biraz sabr et.İnşallah Allah gönlüne göre verir Allah bütün isteyenlere en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah
Bcerenimoo ambrosian erken olduğu için negatif görmüş olabilir misiniz? Testlerde bazen yanıltıyor çünkü. Adet tarihinde erken gebelik testi yapmak daha iyi olabiliyor
1k_miranur İnşallah canım hayırlı haberler alırsın bende kasık ağrısı yol karnımın altı birde belim ağrıyor göğüslerime dokununca uçları biraz ağrıyor
Bcerenimoo Sarkac benim de yumurtlama sonrası olmuştu ateş basması. Ateşimi ölçüyorum normal ama kendimin hissettiği bir şeydi. Umarım bir belirtidir ☺️
Solmaz-Papatya Benim bat 12 beklemedeyim hiç test yapmadım beni etkilemesin diye hayırlısı olsun hakkımızda 🤲
Cicek_ Benimde bat 12. 2 gün öncesine kadar baya kasık ağrım vardı, göğüslerimde ağrıyordu. 2 gündür çok çok ağrı yok. Yarın sabah test yapıcam bakalım inşAllah pozitif görürüm ve herkese nasip olsun pozitif sonuç almak 🤲🏻
Sevdapl Benim bat 11. Dün erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çizgi çıktı. Ayın 10 unda tekrarlayacağım testi.
Senaaaskr Benim gecikmemin 2. Günü 34 günde bir oluyorum en son birkaç gün (1-2 ) önce yaptım negatif çıktı erken gebelik testiydi prodoctor . Sizce yok mudur gebelik şansı . Yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti bile