Merhaba kızlar. Ben de bu kervana katılabildiğim için çok mutluyum rabbime binlerce kez sükürler olsun. Kızımda çok çektim çok zordu. Hem lohusalık hem dogum cok zordu. Dikişlerimin iyileşme suresi iki gun dogum için yatıp açılmam olmadgı için sürünmüş olmam vs. Korkuyordum ama cok dua ettim ki rabbim merhameti ile muamele etti sükürler olsun 🥹🤲🏻 neyse oğlum 40+3 olmuştu. Onckei gun muayeneye gittiğimde ebe aşağımdan uyarı verip dogumu tetikledi eve gonderdi. O akşam biraz sancım oldu. Sabah kalktıgımda ise hiç bişim yoktu. Kahvaltı yaptım. Üç gbi uykum geldi 15 dk kestirmişken aniden ıslandım ve suyum şırıl şırıl aktı. Baya cok aktı. Eşimle hastaneye gittik 15:30 gbi. Açıklıgıma bakıldı 4 cm. Cok sevindim. Nst cekilip damar yolu açılana kdar sancım epey bi sklaşmıştı. Odama geçtim. Odamda iki sancı çektim. Üçüncü sancımda ıkınmam geldi. Dogumhaneye alındım ve 8 cmdi 🥹🥹🤲🏻 hemen hazırlıklara başlandı derken üç ıkınmada oglumu kucagıma aldım🥹🥹🌸🤲🏻 15:30 da gittiğim hastanede 16:46 de oglumu kucagıma almıştım. Bir bucuk saatte geçen muhteşem bi dogumdu. Rabbim herkese böyle hayırlı koylar saglıkla olmuş olan dogumlar nasip etsin. Ben duanın gucu diyorum kızlar. Çok dua edin allah yardım ediyor 🥹🌸🤲🏻🩷