Evet kızlar 34 haftalık prematüre doğdu oğlum şu an küvezde ama zaten biz en baştan iki savaşçı aynı bedende hayat mücadelesi veriyorduk ve kazanacağımıza hep inandık çünkü o benim imkansizliktan var olan mucizemdi simdi bedenimden de benden de ayrı ama yine biliyorum bana kavusmak için tüm gücüyle savaşacak benim minik mucizem🥹Evet kızlar 4 Eylül akşam 5 sularında aksam yemeğinden sonra fenalaştım ve hastanelik oldum biranda sanki içimde birileri balon sisirmeye başladı ve bu his gittikce nefes darlığı ve dayanılmaz ağrılara neden oldu hastaneye gitmek zorunda kaldım ki o esnada devlet hastanesi hemen evimin yanında olduğu için kendimi oraya attım beni az çok buradan bilenler kanser atlattığımı ve cok hassa olduğumu bilir… Hastaneye gittiğimde bir kaç tetkik sonrası durumumun aşırı kritik olduğunu tam donanımlı bir hastanenin şart olduğunu orada kesinlikle müdahale edilmeyeceğini söyleyip beni çam ve sakuraya sevk ettiler geldiğimde hemen müdahalelere başladılar ağrı kesici 4 tane serum ciğer geliştirici iğne emar ultrason vs derken genel cerrah üroloji nefroloji ve kadın doğum uzmanı biranda başıma dikildi ve ağrıyan noktaları tekrar cihazla takibe aldılar ve gittiler ardından hemşire gelip apar topar alel acele serviste beim soyunup hemen sedyeye yatıp direk ameliyata girmem gerektiğini söyleyip beni oracıkta hazırlayıp ameliyathaneye götürdüler dr o sıra eşim den rahmin alınması ile ilgili imza almış, meğerse benim safradan 1 haftaya yakındır çamur sızması başlamış ve karaciğeri de etkilemiş böbrekler içerde büyüme yapmış birde bunlar olurken rahîm zorlanip yırtılma yapmış iç kanama başlamış hemen ameliyata alındım ve 4 saat ameliyatta kaldım bir kaç operasyona birlikte girmiş oldum bu esnada da bebeğim de dünyaya gelmek zorunda kalmış oldu 34 haftalık olduğu için de küveze alınmış ben henüz onu göremedim oda beni ama biliyorum ki biz iki savaşçı kendimizi toparlayıp çok daha güçlü şekilde bir araya gelip birbirimize doyacağız 7 ay karnımda ama bir ömür boyu kalbimde hayatımda olacak minik savaşçım ile abileri ve ablası ile çok güzel bir aile olucaz❣️🥹🫶 Yaşadığım tüm acılar da onu kucağıma alıp buradan çıkınca son bulacak inşallah 🤲🏻❣️🥹