07sym07 2 gün oldu doğum yapalı ama sütüm çok az bebeğim doymuyor mecbur ara da mama veriyorum lütfen akıl verin sütüm nasıl çoğalır üzülüyorum ya birde göğüslerim yara oldu hemen böyle yanık gibi oldu emzirirken çok zorlanıyorum ağlıcam napabilirim hızlı geçiren yada etki eden Bi tavsiyeniz var mı
Zuhal_Y 07sym07 tahinin ustte olan yagini surun meme catlaklarina iyi gelir sut icinde dut kompostosu
Ozgeybs 07sym07 gümüş kapak kesinlikle👌 yarayı bir günde geçiriyor göğüs ucum kopmak üzereydi ikinci gün sanki hiç o duruma gelmemis gibiydi. Sut içinde bol su içmek ve yine gümüş kapak takmak. Aralıksız üç dört saat tak göğsünden deli gibi süt getiiriyor. İlk bebegimde 12. Gün geldi sütüm. İkincide ilk gece taktım sabaha inmişti dolu dolu sütüm
Gulll00 Kuru incir kuru dut kuru uzum falan bunlardan hosaf yapip posasıyla ic. Tahin helvasi ye en az 3 lt su tuket. Protein agirlikli beslen. Devamli emzir. İlk emzir sonra mama ver ama kasik biberonla ver ki meme reddi olmasin. Goguslerin icin de tahin pekmezinin ustunde biriken yaği oluyor onu sür devamli acikta birak hava alsin. Gogus kremi de al onu da emzirme oncesi ve sonrasi kullan. Gogsunu guzel kavrat sadece ucunu tutmasin
FAld Geçmiş olsun, meme ucu yarası için kesinlikle gümüş kapak Süt arttırmak için bol bol emzirmek ve sağım yapmak, ne çok sağım arttırıyor Ayrıca Bestlak damla