Kaderrakbas BirminikKalp inşallah canım bende musade etmedim su alma işlemine anne ve bebek için riskli olduğunu biliyordum.Tum kalbimle bebeklerimiz sağlıklı doğsun inşallah ❤
Mesdeniz Kaderrakbas bende 37 yasındayım rısk yuksek dedıler mahfolduk dna testı yaptırdık ve çok sukur kı temız cıktı oyuzden uzulneyın yas eısjınden dılayı grafıklerdw yuksek cıkıyor rısk
Mesdeniz Kaderrakbas merhaba benım rıskli öıktı yuksek çok korkuttular ve yurtdışında yapılan dna testını yaptırduk %99.9 temız cıktı çok sukur 17.haftadayım mıralınızı bozmayın eger ınkan varsa içinizin rahat etmesı için dna testını onerırım 🙏🏻🙏🏻
SevgiGksu Benim 3 lü taramam riskliydi çok da kafama takmıstım ama 8 günlük bebeğim var hiçbişey yok 😊
BusRAmazan bizim bi tanidiqimiza %100 down sendromlu alalım istersen demiş doktorlar aldirmamis hic biseyide yoktu testlerin yanılma payı yuksek cnm üzülme
BurcuUur Ascianne Allah büyük Benimde 3 lü riskli çıktı yarın detaylıya giricem Rabbim inşallah sağlıkla doğurmamızı nasip edecek 🙏🏻🙏🏻
Kaderrakbas BurcuUur kalbimizi ferah tutalım bak kızlar yazdı hep ne kadar yanılma paylarının olduğunu üzülme canım arkadaşım Allah'ın izniyle Sağlıklı bebeklerimiz
Mir Kaderrakbas ben hastanede çalışırken dünya kadar gördüm sağlıklı doğdular. Allah bilir biz tevekkül edeceğiz .
MuratZeynepDiner BurcuUur umarım yarın herşey yolunca gider güzel haberlerinizi beklıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun😌
BurcuUur MuratZeynepDiner her şeyi normal dedi doktor Rabbime şükürler olsun sadece 1 hafta geriden geliyor geç döllenme büyük ihtimal dedi anatomik olarak tüm vücûd ölçüleri uyumlu
MerveHandeSyed Kaderrakbas çok kişi duydum testler temiz çıkıp down sendromlu olan testler yüksek çıkıp normal doğan moralini yüksek tut banada doktor kalbinde bir beyazlık var down sendromlu çocuklarda görünüyor dedi Allah büyüktür bol bol dua et sağlıklı olması için