Busraozd27 Kızlar hamilelikte kullanılır mı bilginiz var mı bir haftadır ishal sorunum var tüketti artık
Manolya-27 Busraozd27 doktorum yazmıştı banada kullandım faydasını gördüm :) benim de aynı problemim vardı sürekli
Defnezumramom Busraozd27 canım o ilaç değil zaten probiyotik o yüzden kullanabilirsin yani yoğurt yemek gibi kefir içmek gibi bişi oluyor
Lind Busraozd27 şase olanını kullandım 33.haftamda. Gece birden mide bulantısıyla kalkıp önce kusmuştum sonra ishal olduğumu fark etmiştim. Gayet işe yarıyor.
Manolya-27 Busraozd27 benimki kapsul olandı deneyin sakıncası olsa yazmaz zaten doktorlar gebelikte kullanıma uygun şeyler veriyorlar
Defnezumramom Busraozd27 kabızlıkta ishalde bağırsak düzenleyici olarak kullanırım hep ben sıkıntılı zamanlarımda çok iş görüyor
feldspar Bana da kabızım için reflor yazmıştı. Galiba bağırsak düzenleyici. Her türlü bağırsak sorununda kullanılıyor
Semihaoyku Bende aynı 3 gündür ara ara ishallik var karın ağrısı falañ evde de reflor falan var ama kullanmadım doktora da sormayı unuttum
Liv3652 Busraozd27 ben emziriyorum ve su an kullanıyorum anında etki ediyor ilave olarak muz da tuketebilirsin canim
Merandve Kızlar 5 aylık hamileyim aniden mide bulantısı kusma ishal düzelmiyor reflör hamilelikte kullanılır mı kullanan var mı lütfen sesimi duyan yazsın 🙏🏻🙏🏻
anneoluyorummm103 Merandve bana verdiler. İshal ve kusma vardı kullanınca midem daha da kötü oldu. Ama bağırsak enfeksiyonum vardı sende sadece ishalse iyi gelebilir
Merandve anneoluyorummm103 bende çok fazla ağrılı Migde bulantısı ve ishal var sizin kanda enfeksiyon çıktı mı ?