Amphitrite Kızlar eşim ahududu yaprağı bulamamış ben de adaçayı al o zaman dedim 😃 adaçayını doğumu başlatmak için içen var mı? Emin de olamadım
Jena Amphitrite benim doktorum ananas ve hurma ile birlikte adaçayı da önerdi. Normalde ilk dönemler düşüğe yol açabiliyormuş ama son dönemler için doğumu başlatma etkisi varmış.
beautifulgirl Amphitrite canım adaçayı kanamayı artırsbilirmis eve arkadaşım var öyle demişti içme lütfen
Bergamot Amphitrite ilk çocukta sabah temizlik yapmaya kalktım ve yerleri bezle yere çömelerek sildim akşam suyum geldi 20 dk’da doğurdum 😅 squat candır ahah sağlıkla kavuşun 💕
Booksandcats Trendyoldan sipariş vermiştim ahududu yaprağını benim eşim de bulamadı yaşadığımız yerde adaçayını da duydum ama gebeliğin ilk döneminde düşüğe sebep olabilir yazıyor internette sadece doğuma yardımcı olur mu bilemedim tüketmiyorum o yüzden
Manolya-27 Booksandcats siz de antepte idiniz sanırım ben bakırcılar çarşısındaki aktardan almıştım ahududu yaprağı hatta gitmişken rezene, Meryem ana otu ne varsa aldım 😂😂
elifbusra13 Amphitrite yani içmeye başladıktan 6 gün sonra sancılarım başladı ve doğuma gittim 😊 ama çatım dar oldugu için mecburi sezaryene alındım o ayrı 🤗
Bergamot Zmom evet belim ağrıdı ama doğurmam lazımdı. Oğlumun gelişimi 3 hafta ileri gidiyordu ve çatım dar. 36’da doğuramazsam dr sezaryen tarihi verecekti 😅
Zmom elifbusra13 çatınızın dar olduğunu nasıl anladılar ilk muayene mi ettiler acaba🥴 Benimki de uygun mu değil mi bilmiyorum bakmadılar daha korkuyorum bakmadan doğuma alırlar doğuramazsam diye😖
beautifulgirl Amphitrite sancı için 1 2 yemek kaşığı çörek otu yağı öneriyor içmeyi ama adaçayı çok zararlıymis içme lütfen sen bilirsin yinede
elifbusra13 Zmom bakmadan doğuma alamazlar merak etmeyin 😊 zaten sancıyla yasa su gelmesiyle gittiğimiz zaman direk çatı muayenesi yapiyolar ne kadar açılma var diye öyle direk seni zorlayarak doğuma alamazlar 🤗
beautifulgirl Amphitrite rica ederim canım 🌸 ebe böyle tavsiye yazmıştı istersen bak sende 🥰💕 34.35. hafta itibari ile gün aşırı perine masajı 3_5 dak arası(zeytinyağ yada hindistan cevizi yağı kullanılabilinir) hafta itibari ile ahududu çayı günde 2 bardak Hafta itibari ile hurma ( 5 adet ile baslanilir her hafta 2 adet arttirilir) Hafta itibari ile haftada 3_4 kere cinsel ilişki önerilir Hafta itibari ile çua çicegi kapsülü akşamlari yatmadan vajinaya yerleştirilir. Hafta itibari ile günlük 1 y.k çörek otu yağı icilir. 38.Hafta itibari ile gün aşırı 3 yemek kaşığı Civan percemi 1 litre kaynayan suya eklenim 3 dakika kaynatılıp 10 dk demlendikten sonra süzülür üzerine 2_3 litre normal su eklenir oturma banyaso yapılır(iliktan bir tık sıcak olmalı ,kolunuzun dirsegini ile deneyebilirsin dirseği yakmayacak sıcaklık ta iyidir) Hafta itibari ile propolis kullanmaya başlanılmalı Doğumdan sonra ki ilk 20. Güne kadar kullanmaya devam edilmeli.