Glsm-ktl1 1hamle bizde 13+4üz teyzesi ağlamak istediğin zaman ağla arada banada özellikle sabahları ağlama geliyor ama kötü bi şey düşünme kötüyü asla çağırma ❤
Tturcan 1hamle Bende 13+2yim bizde eşimle gurbetteyiz ailemizden herkesten uzaktayız. Bazen memleketimi özledim diye bile ağlıyorum Karalar bağlayıp sanırım hormonlardan.
1hamle Glsm-ktl1 yaaa aynı zamanda doğum yapacağız😍 çok yanlız kalıyorum eşim nöbet usulü çalışıyor konteynerde kalıyoruz kimseyi tanımıyorum onun bunaltıcı geliyor herhalde ☹️
Glsm-ktl1 1hamle evet inşallah aynı zamana denk geliyor gebelikte ben hiç bi şeye sebep aramıyorum her şeye ağlayabiliriz 😄 Benimde bir komşum bile yok kahve içecek anlarım seni😔
Mennccaa Canım benim şuanda 40 haftalığım ama banada 8 haftalıkken başladı hem ağlama isteği karamsarlık hemde bunaltı zaman ilerdedikçe geçiyor özellikle gündüz tek kaldığımda tavan yapıyordu ama 5. Aydan sonra birşey kalmadı bende
1hamle Mennccaa inşallah ben de de öyle olur yalnız kaldığımda böyle hissediyorum 🥺 rabbim bana da 30. Haftaları göstersin inşallah
1hamle Tturcan ayyy ben de annemdeyim 2 aydır oradayken eşim için ağlıyordum eşimin yanına geldim şimdi annem için ağlıyorum ne olacak bu halimiz 😂