Gulsen1909 Üç dört gündür akıntım vardı. Kontrole gittim ve bebeğimin suyunun çok çok azaldığını söyledi doktor 31 haftalığız daha çok küçük ne yapacağım bilmiyorum havuç suyuna başladim başka öneriniz var mı
Serap09 Gulsen1909 karpuz yiyin ve bildiğimiz armut ve havuç suyu bide fazla hareket etmeyin bir kaç hafta daha dayansa sorun olmaz bebek için bence
Bihterrr Gulsen1909 normal suyu aksatmayın ben de şeker çıkma ihtimali olduğu için havuç meyve yiyemedim bildiğin suyla arttırdım. Sonradan şeker çıkınca bide azalsın diye diyet yaptım 😂
Gulsen1909 Serap09 çok küçük gibi geliyor ilk kızm da 36 da doğdu bu daha da erken başladı 2500 kiloyu görsek keşke 1900 şuan
Alone Ah cnm ben daha 22 haftalığım benim suyumda sınırda. Havuç suyu içiyorum normal suyu arttırdım. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama umarım işe yarar bizimki daha çok erken 😢
Gulsen1909 Alone canımmm bugün kontrolüm vardı suyum normale gelmiş doktor herşey yolunda dedi sana haber vermek istedim 🥰 hergün havuç suyuna ve 4 litre suya devam dedi
Sumeyrall Benim de 34te suyum azaldı havuç suyu vs denemediğim şey kalmadı ama işe yaramadı maalesef 36+4te sezeryana alındım doktor çokta sana bağlı değil demişti ama bazılarında işe yarıyormuş inşallah sizde işe yarar
Alone Gulsen1909 ay ne güzel darısı bana bende yarın gideceğim. Ama ben 2 litre suyu anca içiyorumdur 😒 nefret ediyorum sudan zorlasam da olmuyor
Teachermom35 Gulsen1909 Mümkün olduğu kadar yatmaya çalışın ben de aynı durumdayım şuan 26 haftalığız ve hastanede tedavi görüyorum enfeksiyon riskine karşı. Bol bol su ve taze sıkılmış meyve suyu tüketin bebeğinizi besleyin onun kilosunun artması çok önemli bir de su biterse eğer ciğer geliştirici iğne yaptırın bana yaptılar 2 doz