Limonlukekkk Kızlar merhaba aslında sütümün oldugunu düşünüyorum fakat bebiş sürekli kilo kaybediyor bugun tum kan tahlillerı yapıldı herşey temiz sarılıkta yok ebe kadriye ünaldan emzirme danışmanlığı alıcam daha önce alan memnun kalan oldumu bebişim 8 gunluk
Meryykb01 Limonlukekkk bebekler doğum kilosundan bi kaç yüz gram zaten kaybederler ilk günler, 10.gün ise doğum kilosuna ulaşması beklenir ne kadar bir kilo kaybı var?Kadriye Ünal hakkında bilgim yok.Kaç saatte bir emziriyorsun kaç dk sürüyor emme
Damlaozzz Limonlukekkk Ama zaten ilk haftalarda kaybetmesi normal oluyor ben en başından beri emziriyorum ilk 2 hafta kilo kaybetti sonra bir anda hızlıca kilo aldı
Civcivlerinannesi Limonlukekkk bol su tüketin süt içeriğini zenginleştirecek bol vitaminli şeyler tüketin. Muhtemelen sütünüz yağlı olmadığı için yaramıyordur. Anne sütünün içeriğini ne kadar çok desteklerseniz bebeğiniz o kadar hızlı toparlanır. Kendinizi bir çocuğu besler gibi düzenli şekilde besleyin. Sık sık birşeyler tüketin. Kuruyemiş meyve et tavuk. Bol protein alın.
Limonlukekkk Meryykb01 bugun 8 gunluk 215 gram verdı evet dediğiniz gibi 10. Gunde doğum kilosuna ulaşmasına gerekiyor yarım saat 2 saatte bir emziriyorum
Melllike Limonlukekkk nasıl bi sonıç aldınız? İşe yaradı mı? Bende düşünüyorum almayı ama bilmiyorum işe yarar mı sütün uok denecek kadar az. Meme reddide var☹️