Seedaaff Kızlar bacak arasında görünen o şey kordon mu pipi mi sizde 11 haftalık ama cinsiyeti çok merak ediyorum 😀😀
esca344 Seedaaff bana kız gibi geldi ama emin değilim 🫢 12de yüzde yüz demişti bana ama kordonmus meğer cinsiyetimiz kız sizin de kıza benzettim ben
Seedaaff esca344 varsa ultrason fotonuz atsanıza benimkiyle karşılaştırayım benim ilk çocuğum erkek o yüzden 2. De farklı olsun istiyoruz Allah nasip ederse ☺️ Birde böyle bi ultrasonu var burda mesela kordon veya benzeri bir şey göremedim ben
esca344 Seedaaff benim görsel böyle değil canım ama nub durusu baya kız gibi ya merak ettim ben de benim de bir oğlum var şimdi kız yani insallah öyle son karar😂😂
Seedaaff Maviss718 bir kaç kişi çevremden o ilk attığım fotoya pipi dediler kafam karıştı o yüzden o kadar büyük pipi mi olur düşündüm çocuğun bacağı kadar 🤣🤣
esca344 Seedaaff evet özele gidiyorum doktorum doçent 12de yüzde yüz erkek dedi. 16da kız olduğunu söyledi kendi de şok oldu aslında ben de tabi 😂 sonra benim kafam karıştı ertesi gün başka doktora gittim o da baktı direkt kız kesin dedi
Seedaaff esca344 ben devlete gidiyorum 16 dan önce asla söylemiyor ya aman bekle dur neyse 5 hafta geçer herhalde 🙈