Cansu353535 fatmaaaa-ffff fatmaaaa-ffff merhaba Doğum yaptınız mı Cenk bey de ben de Cenk beye gidiyorum memnun kaldınız mı
fatmaaaa-ffff Cansu353535 Ben cenk beyi bıraktım Emre beye geçtim Emre beyde Doğum yaptım cenk bey son haftalarımda aradığımda telefonunu açmadı o yüzden biZde onu bırakıp Emre beyle devam ettik memnun kaldım ilgili bi doktor
cnmbbk Kklsnmelike doktorun kimdi canım ? Bende oraya gidiyorum da yardımcı olur musun bilgilendirir misin beni de
fatmaaaa-ffff Cansu353535 bilmiyorum neden açmadığını dönmedi bile sonraki kontrol için Emre beyi tercih ettik saolsun çok ilgili bi doktor ben memnun kaldım
fatmaaaa-ffff Cansu353535 Doğum yapalı 1hafta oldu Emre beye başladığmda 34yada 35 haftalıktım 40+0 da bebişimizi kucağımıza aldık
tubish Cansu353535 benim son haftam 39 um ben memnunum yani aslinda bu memnuniyet tamamen doktordan ne beklediğinize bağlı oluyor ☺️ Cenk bey cok doğalcı ve dobra bir doktor
cnsogzhn fatmaaaa-ffff ya bende gittim 2 kez . Daha çok basındayım 9. Hafta ama hiç bisey söylemedi . Şöyle ye sunu yap yapma felan . Kalbi duyduk gelecek ay görüşürüz dedi ve gittim . Ve suan doktor araştırmasındayım 😥
Cansu353535 tubish kesinlikle katılıyorum Anneyi kasmamak panikletmemek için elinden geleni yapıyor rahat olması beni de rahatlatıyor peki normal mi seZeryan mı belli mi
tubish Cansu353535 normal bekliyoruz suan icin insallah tabi bir aksilik olmazsa ama sancilar gelmiyor 😔 en son care suni sanci ama ondanda ben cok korkuyorum kimileri suniyi alicagina direk sezeryan ol falan diyor😔 sizin kaçıncı haftanız
Cansu353535 tubish 35haftayı bitirmek üzereyiz bizde Gece sancım gelirse doktor gelmez diye çok korkuyorum
nazende Muzaffer ben de Ege şehir'e gidiyorum. Suriyeli kaynıyor canım sıkılıyor. Doktorum Ferit tuna yı seviyorum ama çok rahat bir doktor.
Muzaffer nazende Bu özel hastanelerin çoğunda oluşan durum . Malum sosyal güvenceleri bizden daha fazla olduğu İçin her yerdeler 😒
dafnenil Merhaba ben de bugün ilk defa Ege Şehir'de Dr. Ferit Tunaya gittim.Cok ilgiliydi. Doğum fiyatlarını biliyor musunuz?