Kızlar size Bi sorum olacak eşleriniz de biliyorsa onlara da sorabilirseniz çok mutlu olurum.. günlerdir uğraştığım bir olay var😑 benim telefonumdan ben girmediğim halde saçma sitelere girilmiş!! hiç aramadığım şeyler aranmis ve ben normal arkadaşımla wp den knsrken Bi anda karşıma p…rn sitesi çıktı inanın hiç birsey anlamadım çıkış tuşuna basıyorum çıkmıyor beni farklı sayfaya yönlendirdi karşıma 9$ işareti çıktı galiba 7 gün deneme ücretsiz falan yazıyordu ama tekrar söylüyorum hiç bir şeye basmadan onay vermeden üyeliğe çıkışa bastım ve sonradan tekrar girdim acaba beni üye yapmış mı karşıma çıkıyor mu diye cikmiyodu ilgili bankalarımi kullandığım cep no aradım ve hesaplarıma giriş yapılmamış ama bende yapıldı gozukuyor Chrome sekmelerde velhasıl çok korktum son haftalarım gebelikte inanın hergun bunu düşünüyorum eşime de sordum bise olmaz dedi ama sonuç olarak beni o siteye yönlendirdi ve video dan çıkış yapmaya çalıştığım halde çıkamadım sonuç olarak izlemiş olarak gözüküyorum site tarafından yani bence bu durumda ev internetine vs ücret gelir mi çok korkuyorum ve telasliyim turk net kullanıyorum bu arada sabah turkneti aradım Bi borcunuz yok dedi ama fatura kesim daha olmadı size sorum şu eğer ki fazla bir ücret yansirsa turk net tarafından mesaj geliyor mu ? Su kadar faturanız oldu diye yoksa fatura kesim tarihinj mi bekliyorlar ? Çok telaş ediyorum kızlar saçma sapan yapmadığım bir şey yüzüne böylesine üzülüyorum tüm kartlarımi kapattım ama içim halen rahat değil ev internetine ekstra fatura gelmesinden korkuyorum.. bilgis olan varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlarım..