Cicek7616 Kızlar 36 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim en son iki hafta önce gitmiştim bebeğin kilosu 2255 ve bugün gittiğimde doktor 2 haftada istediğim gibi kilo almamış dedi ve 2433 dedi şekerim var herşeyi de yiyemiyorum ne yapmam lazım ne yemem lazım lütfen yardım edin
Ebru0661 Cicek7616 merhaba bende bıgün 36 haftayım kontrolden geliyorum kilosu 3630.çok önde gidiyor diye kızdı. Şeker hastasıyım aynı zamanda bende ne kendimi ne bebişi durdurabiliyorum. Kaşar ve kuruyemiş çok aldırıyor bu arada. Sağlıkla kavuşuruz inşallah.
Ays-0 Cicek7616 canım ceviz çiğ badem muz yumurta bol bol bunları tüketmeye çalış bol su iç bende 36 haftaligim ultrasonda 3 kilo olduğunu, tahminine göre 3ten daha kilolu olduğunu söyledi, stres yapma hiç saglikliysa kilo bir şekilde halledilir
Seher-98 Bebeğe kilo aldırmak için ceviz kefir kaşar ve muz yiyin benim 35+5 haftalık 3600 gr olmuş bunları yerseniz faydası olucaktır.
Cicek7616 Seher-98 kefir dışında hepsini yiyorum aslında bugün gidip kefir de aldım bu hafta kontrol var tekrar inşallah alır o sürede
Cicek7616 Ebru0661 amin inşallah onları bol bol tüketiyorum ama neden almadı anlamadım ki halbuki bu son iki haftada daha çok yedim dikkat ettim
Tubadefne2019 Cicek7616 ne bulsam yiyorum ayırt etmeden😁tahin pekmez son haftalarda iyice yedim o etkilemiş olabilir
Ebru0661 Cicek7616 Benimkide 10 günde 200 gr falan almış. Oluyor böyle bide tam doğru net kilo olmadığı için takma kafanı belki daha fazla kilosu yanılma payı var önemli olan sağlıklı olması kilo alınır verilir sıkma canını
Cicek7616 Ebru0661 öyle tabiki ama ne bilim doktor iki hafta içinde hiç almamış diyince üzüldüm açıkçası
Cicek7616 Ays-0 bunların hepsini tüketiyorum valla hatta bu hafta daha çok tüketim ama fayda etmemiş demeki