zlemceylan Kızlar merhaba, Bu ay soğan kürü denemek istiyorum. Adetin kaçıncı günü başladınız? Gün içinde kaç defa, aç-tok, sabah veya akşam mı içtiniz ? 🫶🏻
Yldrmmmm zlemceylan adetin 3. Gününden itibaren başlamıştım ben günde iki kez olmak üzere sabah akşam aç karnına şeklinde tüketiyorsunuz 15 gün boyunca yumurtlama zamanınız gelince bırakıyorsunuz 😌
Yldrmmmm zlemceylan youtube dan İbrahim Saraçoğlu soğan kür yazarsanız daha detaylı bilgilendirir sizleri
DENIZ_55 zlemceylan ben adetlik iken baslad8m fazla içemedim 1 hafta felan icit8m sabahları ac karnıma içtim sadece
Annelikmghb zlemceylan adetin 2. Günü baslamistim bitene kadar sabah ac aksam ac karna tükettim insallah sanada sifa verir.
mariaaaaa Yldrmmmm merhaba bende adetşiyken basladım ikinci günü ama adetim bütmesi gerekirken hala lekelenmem devam ediyor siz böyle bişe yasadınızmı
Yldrmmmm zlemceylan tarifte bu şekildeydi genelde fayda görenlerinin yorumları da bu şekildeydi ama siz bilirsiniz 😌
DENIZ_55 zlemceylan evet belkide nasip o ay hamile kaldım temmuzda yaptim yani denemek istedim ağustosta muane için gittim hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım çünkü biz 5 ve 6 ay çom denedik olmadı sonra sogandan sorna hamile olduguni öğrendim geçmişten bilen bilir postlarimda var benim bunda 9 ay önce doğum yaptım sezeryan ile erken dogum 5 gün sorna kaybettim sonra toparladım bebek istedim çok şükür rabbim nasip etsin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
mariaaaaa Annelikmghb bende adetliyken baskdım 2. Günü suan 8. Günüm lekelenme devam ediyor normalde adetim 5 gün maks sürer siz böyke bişe yasadınızmı
zlemceylan DENIZ_55 yaa çok üzüldüm ama çok da sevindim nasip olduğu için 🥰❤️ rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bu ay deneyeceğim bakalım nasipse 🙏🏼
Boncuk3434 Dün bi komşumla konuştum enfeksiyonu varmış bende dedim abla soğan suyu çok iyi geliyormuş onu bi dene bu arada 4 çocuğu var rabbim bağışlasın oda vana dedi ben soğan suyunu ne kadar içsem hamile kalıyorum haykırarak gülmüştüm genetik olarak hep varmış enfeksiyonu ona iç diyorlarmış içmiş işte çok gülmüştüm