Mery6619 Recep Has yaptı detaylı ultrasonumuzu herşey yolunda gidiyordu bir hafta Çapa tıp fakültesi perinatoloji bölümü bakıyor diğer hafta Bahçelievler medipol Necla Ülker bakıyordu bebeklerime hatta her şey öyle yolundaydı ki tüm doktorlar artık tüm riskleri geçirdik bu saatten sonra kan çalma olmaz her şey yolunda 37. Haftaya doğum planlanması bile yapılmıştı. 28 Ağustos Çarşamba günü medipolde nst çekildim muayene oldum her şey yolunda dedi 2 Eylül pazartesi Çapada muayenem vardı hatta eşim gitmek istemedi nasıl olsa her şey yolunda daha risk yok dediler diye. Ben inat ettim gitmek için… ve 4. Evre olmuş 5 gün içinde alıcı olan bebeğim çok kötüydü karnımdayken vücudu komple ödemlenmiş şişmiş suyu asitlenmiş, servikal bitmiş 12 mm düşmüş acil doğumhaneye indirildim doçent dr için sabahı bekleteceklerdi verici bebeğime karnımdayken kan takviyesi verebilmek için ama nabızları gitti ve gece 1:30ta sezaryene alındım 4te çıkmışım. Bir bebeğim direkt yoğun bakıma gitmiş diğerini kurtarmak için çok uğraşmışlar ama olmamış…