Kadersss _Mother_ ahaha hangi filmi izliyorsun acaba bende genelde alt yazılı izlerim ama ben gece izleye biliyorum seninkiler ne güzel müsade ediyor demek ki 🙃 amin inşaallah🩷💙
_Mother_ Kadersss the rain İsveççeymiş bu arada 😂😅 eşim işte kızımda idare ediyoruz tv izlemiyor o ilgisini çekmiyor
_Mother_ Ebaki maya takvimi yaa Buda 😂😅😅 yaş ile gebe kalınan ay tek veya çift ise ikisi de kız bebek deniliyor biri tek biri çift ise erkek tabi bir ihtimal işte
Fatmauzun_ _Mother_ kız benım kızım 23 yasımda 23 de hamıle kaldım aralık son adetım yanı o hurafe bende cop oldu sımdı kı hamılelıgımı 24 yasımda hamıleyım nısan ıkı son adet erkek dedı sımdıde doktor
Canan0305 arsveuras yok ya 16 da kesin kız dediler kocamandı yüzde yüz eminim dedi gösterdi. 19 da kendi doktoruma gittim erkek bu dedi pipisini gösterdi 😂 hiç belli olmuyor o işler ya 😂❤️
Kadersss _Mother_ izlemiştim sanırım dizi değil miydi o ben mi yanlış hatırlıyorm benim kızımınsa dikkatini çekmiypr genelde şarkı açarsak dikkatini çekiyro 😂
_Mother_ Ebaki erkekse varya hepsine kafa göz dalmış oluyor bebeğin 😂😅 detaylıda belli olur artık ne zaman dedi doktor
Ebaki _Mother_ inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza detaylı dan korkuyorum ya kötü bir şey cikicak diye
_Mother_ Deletedmom_116 yok siz tahminde bulunmadınız 😃 atim mi 12 haftalık var ama 16 da fotoğraf vermedi
Ebaki _Mother_ inşallah cnm umarım çok güzel geçer bu arada sürekli el musavvir c.c çek cnm 99 kere karnını okşayarak
_Mother_ Deletedmom_116 valla mesajlara baktım yok attığım kişileri de tahminleri ve adlarına kadar biliyorum belli olunca etiket yaptım hatta seni hiç hatırlamıyorum
_Mother_ Deletedmom_116 sırasıyla 6+6 haftalık 9 haftalık 12 haftalık 5+4 de kesenin karından usg ile sol konumdaydı fotoğrafı yok onun