2gamze5 Kadersss canım neden fetal dna yapmıyorsun belcikadayım kan veriyoruz 9 haftada bi haftada sonuç çıkıyor cinsiyet olası rahatsızlık varmı yokmu çok güzel bi test orda ücret limi
Kadersss 2gamze5 evet biliyorum ben burada 10. Haftaya kadar yapıyorlarmış fakat ben bunu bilmiyordum o zamanlar ist dışındaydın doktorum geç kaldığımı söyledi 14. Haftada
sltn2686 Kadersss kız bebek dediyse erkek çıkma ihtimali de var bana 12.hafta erkek dedi değişmedi erkek deyince genelde değişmez ama kız dediyse beklemek lazım belli olmuyor
yeni_anne2 Kadersss sizi hemen hemen her posta görüyorum cinsiyet icın😆😆 benimde belıı degılll bende cokk merak ediyorum cinsiyetti ama daha 10 gün varr gitmeme 🤣
Kadersss sltn2686 evet dr bana kıza benziyor ama 17 haftada bakalım dedi kıza benzetti ama benim içim rahat değil 🙃
Esrates Kadersss Instagram kullanıcı adı nedir bana da doktor kıza benziyor dedi 11 haftalıkken ama merak ediyorum daha çok var kontrole
yeni_anne2 Kadersss yok estağfurullah benim de ilk cocugum inanın benimde sizden asagı kalır yanım yok bu ay nasıl gectı hıc bilmiyorum meraktan catlıycamm🤣🤣😆😆
yeni_anne2 Kadersss kesinliklee amaa guzelll meraklar bunlar Rabbım buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🙏🙏