Beyzacaa Kadersss bana da en başından beri erkek demişti doğru çıktı 😊 sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hiç önemli değil 🤍
Malajin17 Ceylin-009 valla tek Ebrar demedi burda bir tane kız diyen olmadı hatta etrafımdaki herkes..Dr dışında 🤣Dr iki defa kız dedi olan bizim pembe olan heryere oldu
Fatmauzun_ fasulye_35 bu seferde erkege benzıyor dendı detaylı ama detaylı bakmayacahını soyledı perınatolog doktoru sadece usten bı gectı kalbıne falan bende artık sormuyorum
Yagmureyll Kadersss Eninde sonunda öğreneceksiniz zaten acele etmenize gerek yok ki. Ben 18. Haftada gittim öğrenmek için %80 kız dediler haftaya detaylı ultrasona giricem orada kesin sonucu söylerler zaten aceleye gerek yok en kötü doğunca öğrenilir 😅
Yagmureyll Kadersss Dayanılır dayanılır sağlıklı olduğunu bil için gönlün rahat olsun cinsiyet önemli değil
Kadersss prensannesii_ evet canım ama baktırma ben Şuan pişman oldum gerek yoktu kız bencede erkek demişti evrar bana dr kız dedi 🙃
Fatmauzun_ _Mother_ kız benım kızım 23 yasımda 23 de hamıle kaldım aralık son adetım yanı o hurafe bende cop oldu sımdı kı hamılelıgımı 24 yasımda hamıleyım nısan ıkı son adet erkek dedı sımdıde doktor
Kadersss prensannesii_ dr gitmedim haftaya gideceğim ama kıza benzettim dedi ablasının kıyafetlerini şimdiden ayır dedi bence emin kız olduğuna ama 17. Haftayı bekliyor netleşmesi için 😋
Fatmauzun_ _Mother_ işte kızım da erkek bunda kız cıkıyor ama erkek yanı bende cöp bu hurafe cunku kızımda 23 yas aralık son adet