Smh22 Merhaba detaylı ultrason için sormuyorum riskli gebeliğim mevcut hangi doktoru önerirsiniz? Doç dr barış bükeyi burada çok duydum fakat Prof dr sabahattin beyi bilgi ve tecrübe anlamında çok övüyorlar 🤷🏻♀️ Birde barış beyin muayene ücreti ne kadar
Anonimanonim Smh22 barış hocaya yeni gitmeye basladım nakit 2500 tl Kart 3000tl çok memnunum Diğer hocayı tanımıyorum duymadım
Nurmert Smh22 riskli gebelikte Barış Beyden daha iyisi yok bende kendisinde doğum yaptım tarışmasız zbarış Bükeee
Gulayada Smh22 barış Büke’yi kesinlikle tavsiye etmem ben pişman oldum gittiğime kendime yeni doktor araştırdım buldum ekol hastanesi Gürsoy pala çok iyi bir doktor
Simya2810 Ben barış beye gidiyorum memnunum güncel ücretini bilmiyorum ama ben 2500 tl ödüyorum eski takipliyim ücret değişmiş diyorlar
bilgedmr Anonimanonim Bende kendisine gitmek istiyorum ama önden ortalama doğum ücretini bilmek iyi olur diye düşünüyorum
Anonimanonim bilgedmr şuan 40 bin net vardır belki üstü vardır ama altı yoktur. Kesin yılbası sonrası değişir.
bilgedmr Anonimanonim Birkaç ayda bir değişir muhtemelen ama en azından nereye kadar gider onu düşünürüz 😁
Anonimanonim bilgedmr ben doktor değiştirdim öncesi iki sefer baska doktora gittim içime sinmedi barış hoca o kadar bilgili o kadar tecrübeli ki o kadar rahat çıkıyorum yanından anlatamam normalde çok takıntılı biriyimdir😁.
bilgedmr Simya2810 Bende öyle tahmin ediyordum. Doktor dışardan olunca bi 80-90 bin gözden çıkarmak gerekiyor gibi o da şimdilik.