_Mother_ Morperi çoğunluk tutmuş zaten arada 2 3 tane fire var sağlıkla alın kucağınıza 💝 bir daha hamile kalırsam buna dikkat edeceğim 😂😅
Merve-metin _Mother_ yok canım mayısta son adetimi gördüm haziranda öğrendiğimde 5 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim 😂
_Mother_ Merve-metin haziranın kaçında öğrenmiştin gebe olduğunu betan yüksekti senin zaten baya öğrendiğinde sağlıkla al kucağına 💝
Merve-metin _Mother_ 23 haziranda öğrendim canım betam 24031di 😂 amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻
_Mother_ mahirsmom sağlıkla al kucağına inşallah 💝 benimde erkeğe döner mi yaa 😂😅😂 16 da baya net kız dedi detaylıya kadar inanamicam galiba
mahirsmom _Mother_ dönenler de çok var bilemeyiz ben de emin olamıyorum baş ve sırtına göre dedi çıkıntıyı görmedik zaten hep sırtı dönük bizmikinin 😅 siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸
simge201 _Mother_ benim yaşım 24 7. Ayda hamile kaldım. Şu an 9 haftalığız cinsisyetimiz belli değil. Belli olunca yazarım
_Mother_ Aeell teoriye göre kız görünüyor ama 30 u adet tarihiniz ise döllenme mayısta olmuştur büyük ihtimalle o yüzden erkek olma ihtimali de var bu durumda
_Mother_ Merve-metin senin haziranda döllenme olmuş olabilir o zaman ama ihtimal var bebişler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 💝