_Mother_ Hasret18ayaz sen hamile kaldığın ay ile doğum tarihin aynı ay 😅😂 o yüzden karışık biraz 😅😂 gönlünden geçen olsun
_Mother_ Merryy ayyy sizin de karışıkmış 😅😂 adet tarihleriniz doğum tarihiniz den önce ona göre hesaplamak daha doğru gibi ilk çocuğunuz erkek mi Buda kız görünüyor yazdığınız ile yola çıkınca
Merryy _Mother_ evet ilk çocuğum erkek 4.5 yaşında bende öyle baktım da doğum tarihimden önce kaldığım için doğru çıktı ama 2. De erkek dedi ama ben kız hissediyorum 2 hafta sonra kesinleşir inşallah Buda kız çıkar 🙈
zeynosileannis _Mother_ valla kafam karışık pek anlayamadım 😂 7. Ay 23 yaş 4. Ay 26 yaş bunlar ne oluyor 😊
Fatmauzun_ _Mother_ ilk gebelıgı yas 22 aralıkta kaldım tuttu sımdı 24 nısanda kaldım buda kız sanırım bu da tuttu
gmzaduman _Mother_ temmuz doğumluyum martta hamile kaldım yaşım 25 seneye göre ama ay göre girmemiştim bebeğim erkek😄
_Mother_ gmzaduman seneye göre değil aya göre yaş baz alınıyor canım temmuz doğumlusun ve martta hamile kalmışsın yaşını doldurmaya 4 ay kala yani 24 yaşında 3. Ay hamile kalmışsın Erkek sende de tutuyor