SanBMom Kızlar selam ben babynest veya reflü yatağı almadım kayınvalidem babynest seti almış bende şey düşündüm salonda yatarken falan altına koyarım oraya yatar diye düşündüm alınmış sonuçta veya baş kısmının altına bi kat örtü koysam reflü yatağı gibi olur diye düşündüm ama sizinde fikrinizi almak istedim
babyandmomy__ SanBMom babynest çok kullanışsız bence ama alınmışsa salonda kullanılır dediğiniz gibi biraz büyüyünce oyun alanı da olur ama reflü yatağı bence şart hem güvenlik açısından hem bebeğin beslenmeden sonraki rahatlığı açısından
BabyAta SanBMom babynest çok kullanışlı ben 3 3 buçuk ay boyunca hep onu kullandım. Benim ki reflü yataklı babynestti yanında da taşıma kolları vardı aşırı kullanışlı bir şey oldu benim için. Evim dubleks salona hep onuna indirdim. 40ı çıkana kadar yanıbaşımda yatağımda onun içine koyarak yatırdım. Daha sonra park beşiğin içine onunla koydum biz hakkını verdik 😂
SanBMom babyandmomy__ bazı annelerde reflü yatağını çok tavsiye etmiyor ondan dedim altına bişi koyup yükseltsem reflü yatağı etkisi verirmi diye çok eşya oldu
littlemiddle İlk gebelikte alınabilir, bana da babynest hediye gelmişti kendim reflu yatağı da almıştım. İkinciye kaldı hepsi, yeniden kullanacağım. Ama biri olmasaydı, bu ikinci gebeligimde gerek yok der almazdım.
SanBMom BabyAta aynen bende ev içinde rahat olur diye düşündüm gece yatarkende park beşiğin içine koyarım dedim