Cilemm1
Öncelikle bu kadar stres yapma lütfen , söylemesi kolay diyeceğini tahmin ediyorum ama benimde 2 sene doğal yolla olsun diye denemediğim şey kalmadı . İlk evliliğimde 5 yıl olmamıştı, ama evli olduğum kişinin sperm değerleri çok düşüktü ve doktor zaten aşılama bile tutmaz direkt tüp bebek demişti. Nitekim de o sürede olmadı, o kişiyle ayrıldık. 2. Evliliğim de 2. Yılda gebe kaldım . Öncelikle eşinin sperm değerlerinin normale döndüğünden emin olmalısın . Ben pcosum , pcos bile dediğin için belirtiyorum ki infertilite tedavisindeki en şanslı hastalar pcos hastalarıdır. Öncelikle çok sayıda yumurta üreten genetik bir hastalığımız var. Ben şahsen gözümde o kadar büyütmüştüm ki doktora direkt aşılama veya tüp bebek istiyorum diye gittim. Eşimin değerleri gayet güzeldi ve doktorum senin büyük bir problemin yok 3 ay yumurta geliştirici ile takip edelim demişti. Şükürler olsun ki ilk ay tedavimde 2 yumurtam da gelişip iğne ile çatlatma tedavisi uygulayınca ikiz gebelik oluştu. Elhamdülillah 32. Haftadayız 🤲 Belki zamanı vardır , belki de vesilesine henüz ulaşamamışsındır. Rabbimin planı bizimkinden daha güzel, şuan iyi ki diyorum ilk evliliğimde Rabbim nasip etmemiş. O yüzden bol bol dua et ve tevekkül et.