HazelSeren Kızlar 11+3 günlügüz doktor damla d vitamini vermiş kanda vitamin değerlerimede bakılmadı yani kullanan var mı
Ayse0575 HazelSeren evet canım bana da verdi genellikle 2. Trimesterde d vitamini başlıyorlar bebek bizim vitaminlerimizi sömürüyor😅
Ftmnnr HazelSeren ya aynısını bugün ben de yaşadım düne kadar Ben 11 haftadayız diye biliyordum folik asit vermişti az ucuza bir şey değil gittim daha dün bir kutu aldım geldim bugün ultrason cihazında gördük ki 13 haftalıkmış bana dedi ki folik asiti bitiriyoruz d vitamini ve başka bir şey daha versi onu hatırlamıyorum ama folik asiti daha yeni aldığım için şu an içim acıyor keşke kullanabilsem yok Yok normal benim kanımda yeni bakıldı öyle şeylerin hiçbiri düşük değil işte vitaminmiş b12′ymiş vesair ama ona rağmen bazen acayip derecede tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum sebebi de bunları Ben kullanmadığım içinmiş bakalım kullanacağız yeni İnşallah düzelir bazen böyle akşama doğru bayılacak gibi oluyorum halbuki gün içinde güzel beslensem de o yüzden verebiliyorlarmış
Defnezumramom HazelSeren 13. Haftada başladım bende 15te de sağlık ocağı kan ilacı başladı normal yani canım d vitaminimiz genelde düşük zaten sorun olacağını sanmıyorum ben
fairytale_ HazelSeren normal canim 11. Haftada yazildi banada 24. Haftama giricem hala devam ediyorum damla seklinde
HazelSeren Ayse0575 benım daha 2 olmadı ama erken dıye düşündüm 16 hafta falan bıseyler dedı ama anlamadım orada normal de damla yerıne hep hap yazarlardı multivitamın kan ılacı falan ben damla görünce şaşırdım
Ayse0575 HazelSeren bana da damla verdi hap vermedi. Omega 3 başladı. Folik asit eksikliğim olduğu için gebelik boyunca da folik asite devam edicem ben. Normal yani herkese veriliyor
akkaya_1234 Ftmnnr bende birden bayılacak gibi oluyorum doktor bana az az sık sık beslenmemi söyledi açlıktan olabiliyor
Melis-s Zaten d vitamini zeytinyağ gibi birşey bir zararı yok kullanabilirsiniz, oceon kullanıyorum ben doğum yaptım 3 ay olacak hala devam ediyorum,
Melekozlu HazelSeren Maalesef Coledan D vitamini kullanıyorum hamileliğimden beri 32. Haftadayım hala kullanıyorum
Glnrskr HazelSeren Benim test sonucu vitaminlerin düşük olduğu için başlandı 12. Haftada 27 haftalığız hala devam ediyoruz 😃
Ftmnnr akkaya_1234 bende öyle besliyodum bi iki kere bayilcak gibi oldum vitaminsizlikten dedi etrafındakiler doktora sormayı unuttum ben
Ftmnnr Ayse0575 ama öyle içilmez diye biliyorum bana dedi ki ya ekmeğe damlat ya da suya damlat Bir de 6 Damla
elif475475 HazelSeren 12 haftadan sonra bana da multivitan, d vitamini ve demir ilacı verdi. Bizim de test yapılmadı
HazelSeren elif475475 işte bana sadece d verıldı ve folık asıt bıtınce bırak dedı bende dıyorum multivıtamın demır ılacı vermesı lazımdı vermedı