minikmucizem20 Bu Hamileliğim de bacaklarım nedense anlamadım selülit torbası gibi oldu 20 kilo almışım ayrıca doğumdan sonra gidiyor mu bunlar kalıyor mu eskiden böyle değildim
irem88 minikmucizem20 benimde aynı canım kendini hiç sıkma ben aynı durumu 4. Kez yaşıyorum😂doğumdan sonra Diyet yapınca bişey kalmıyor selülit zaten yağdan yağdan kaynaklı oluyor kilo verdikçe gidiyor
gknlpln minikmucizem20 aynı ben 😬 doğumdan sonra g5 ya da andulasyon terapisi alcam kendisinin geçmesini bekleyemem valla 34 bedenden 40 lara geldim
Tutaste_ minikmucizem20 kiloyla alakası yok benım esim askeri personel koşuyor dıyor zayıf kiloda yok o dada var selülit dalga geciyorum onunla 😀 bilmiyorum Bi çözümü vamrı acaba bizim için
FAld Bende kaldı selülit , kilolar gitti ama selülit kaldı 😩😩😩 Ne yapacağım bende bilmiyorum, sezeryandan sonra en erken 6 aydan sonra spora başlamak olur sabırsızlıkla bekliyorum
minikmucizem20 FAld kız benim bi acayip selülit olmuş .eskiden bacaklarım böyle değildi sporla gider mi ki bu kalıcı olmaz İnşAllah ya bende de
gknlpln minikmucizem20 valla yıllardır spor yapıyorum hem özel hocayla çalıştım hem eşimle koşuyoduk. doğumdan sonra, şuan aynaya bakınca psikolojim bozuluyor, kombo yapcam 😂 g5+diyet+spor 😂
gknlpln minikmucizem20 siz önce aynaya baktığınızda kendinizi beğenin. Öncelik sizsiniz eşiniz değil. kendinize değer verin önce.
gknlpln Tutaste_ selülit dolaşım sistemi bozukluğu bir üst seviye lipodem. Tabi beslenmeylede çok ama çok ilgili. Tabi birde östrojen etkisi. Erkeklerde bizim kadar östrojen olmadığı için selüliti yok 😬
Tuzlimon1 minikmucizem20 aynı problem şuan bendede var. Hemde bacaklarımda komple var ayaklarıma kadar 🫣 görünce çok mutsuz oluyorum, inşallah doğum sonrası geçer ☺️