Efeninannesi_ Kızlar 16 haftalığım, enfeksiyonum yüksek çıkmış Epitel Hücre 40 ,Yassı Epitel 39 ve Maya Hücresi 10 yani çok yüksek çıkmış Doktorum Monurol tek şase verdi birde Donaxyl verdi çok endişeliyim bebeğime bişey olur mu 😪
Efeninannesi_ Bendede varmış başından beri ben hep diyordum da doktorum idrar tahlili yapmıyordu en son sancım çoğalınca yaptı ve enfeksiyon olduğu ortaya çıktı kimbilir ne zamandan beri var etraftakilerde hep korkuttu bebeğin suyunu azaltıyor yok bilmem ne çok panikledim
yokusbebek Efeninannesi_ Canım doktorunun verdiği ilaçları kullan mutlaka. Haftaya cuma doğumum var. Benim de hamileliğimin en başından beri var. Enfeksiyon düşüğe ya da keseyi delip erken doğuma sebep olabiliyor. İhmal etme.
Symdnz1 Efeninannesi_ Öncelikle bol bol su için, sık sık idrara çıkarsınız. Enfeksiyonun atılımı daha kolay olur. Ben monurole ek dut kurusu suyu kaynatıp içtim günde bir kere.
Efeninannesi_ Teşekkür ederim yanıtınız için kullanmamazlık yapmam asla ama çok tedirgin oldum inşallah bebeğe geçmemiştir yada geçmez 😪
Rabiamina Efeninannesi_ daha haftanız küçük. Benim de 16. haftada çıktı. Bol su için, her gün çamaşır değiştirin akıntı oldukça hatta değiştirin. Başkasının evinde lavaboya girmeyin. Daha küçük o çok endişelenmeyin geçer inşallah. Ben çok ağrılı geçirdim ama geçti. Herkesin dediğini dinlemeyin insanlar hep en olumsuzu söylüyor doktorunuzu dinleyin dediklerini yapın yeter
Melike_00 Efeninannesi_ sen şeker yüklemesi yaptırdın mı dut kurusu çayı çok şekerli ona göre iç yani. Ha bir de vajinal enfeksiyon mu idrar yolu enfeksiyonu mu? Bende bugün doktordan fitil antibiyotik ve krem aldım akşam kullanicam. Sarı Sarı akıntı geliyor bez koydum artık iç çamaşıri yetişmiyor bana.
fatmaasl hamilelikden de önce sürekli enfeksiyonu tekrarlayan birisiyim, doktorumun yazdığı gaynomax fitil o çok etkili mükemmel bir ilaç şuan 38 haftalığım dün yine eczaneden aldırdım kullanmak için enfeksiyonun olması daha tehlikeli
Sclozdgru fatmaasl çok ileri mi itmek gerekiyor benim elimden kayıyo çok itemiyorum heralde geri ilaç akıyor hiç içerde kalmıyor heralde ya da ben mi öyle hissediyorum ki 😔
tughanmomms fatmaasl gaynomax ve mixovul etken maddeleri aynı mı canım bana da mixovul verdi iyi gelir mi acaba
fatmaasl Sclozdgru evet olabildiğince ileri it ve ayağa kalkmaman gerekiyor gerçi zaten kullanım talimatında da yazıyor uyumadan önce yapıp sabaha kadar kalıyor ve o şekilde çözülüyor daha etkili oluyor
Efeninannesi_ Symdnz1 Ayy çok sevindim sizin adınıza inşallah bizlerde kurtuluruz biran önce kurutukmuş Dutu kaynamış suyunu içmeyi düşündüm zararlı diyen oldu diye içmedim ama içeceğim hamile olup içenlerde var
Symdnz1 Efeninannesi_ bir bardak hazır suya bir yemek kaşığı dut kurusu atıp 5 dk kaynatıp içiyorum ben hiçbir zararı yok. Ama yine de iyice araştırın burda da çok içen vardı.
Efeninannesi_ Melike_00 Bende bez koyup sürekli bezi ütüleyip iç çamaşırımın üzerine koyuyorum idrar yolu enfeksiyonu şikayetim kasıklarda aşırı sancı ve sık idrar idrarıda tam boşaltamama