mrvasln Seyma0323 2022 annesi ben hep buralardaydim sonra kızım doğdu hastalığı ameliyati hastane süreçleri derken kendimi bile unutmuştum şimdi ikinci bebeği öğrenme sokuyla burdayım yeniden 😅
ikimelekannesii22 Seyma0323 bende 2022 annesiyim simdi tekrar hamileyim 2025 annesi de olucam nasip olursa 🤍
Seyma0323 Ebbruc Şimdiki evi boşaltmamız gerekiyor ve hâlâ yeni ev bulamadık.. 1200euro ödüyoruz bide😶 haber bekliyoruz bitaneden.. hamilelerin duasi kabul olurmuş dualarinizi eksik etmeyin🫢❤️ Bu arada ara sıra ins@gramdan görüyorum seni hihihi
mrvasln Seyma0323 çok şükür çok daha iyi ağır bir ameliyat geçirdi tedavisi devam ediyor kontrolleri devam ediyor
Barlas_mom Seyma0323 Yok birşey söylemedi çok şükür şuanlık bir sıkıntı da yok sabah doğuma gireceğim
Ebbruc Seyma0323 yuh 1200 euro nedir kız, öyle bi fiyata saray falan olmadı o ev 😂 çok paylaşım yapmıyorum artık ya
Seyma0323 Ebbruc heee sarayda kaliyorum ben 😂😂😂😂 arkadasim 1+1 eve 1000 euro veriyor. Ayy dua et bir anda buliyim ya cok bunaldim
Seyma0323 Ebbruc pahlı zaten canim.. ben mecburiyetten ödüyorum başka çarem yok diye yoksa daha uygunlarida var.. haber bekliyorum işte