Azizenurrr Bayanlar merhaba, elimde uygun fiyata hastane çıkışı setleri var 10 lu normal de internet ve mağaza fiyatları 120,130 tl , birde beşliler var 45 tl normal de ama ben uyguna veriyorum her ikisini de almak isteyen var ise yorum yapabilir
Azizenurrr Laayla evet bebeğim 4 kilo doktorum bebeğiniz çok kilolu doğacak yenidoğan kıyafeti fazla alma dedi ve ben bir sürü aldım 15 er takım ilk çocuk cahilliği diyelim 😊
Laayla Azizenurrr benimki de kilolu olcak ya ne yedik böyle oldu bunlar ben de epey almıştım 😞😞 bakalım inşallah ihtiyacı olan alır çok almışsın elinde kalmasın ben ikinciye saklamayı düşünüyorum😊😊
Azizenurrr Laayla oda mantıklı aslında ama ben ikinciyi çok çok sonra düşünüyorum o zamana neler neler çıkar bir de o var eşim de biraz o kafada kalsın Kardeşi giyer bu bahaneyle sürekli üstüme gelicek ordan baskı yapıcak çocuk icin bunu göze alamıyorum 😂
Laayla Azizenurrr insanın bi daha hamile kalası gelmiyor dimi şu durumdayken😂 neyse ki unutuyomuşuz bu yaşadıklarımızı😂
Azizenurrr Laayla evet benim bayağı zor geçiyor bir de bizimkiler doğulu aşiret geliniyim ilk erkek torun, ilk torun ve ilk evlat ondan birde üstüme nasıl geliyorlar sen anla 😂 en az 5,6 çocuk istiyorlar benim işim yaş ondan satmam gerekiyor 😂
Laayla Azizenurrr ay çok kötü ya yandın valla sen bunu doğur bak ikinci için başlıyolar hemen baskıya🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allah yardımcın olsun bacım sen onu satsan sana bi çuval daha kıyafet alırlar merak etme😂