Kardenizz Kızlar gebeliğim doktorum demesine göre bi kaç gün oldu 4 ile 5 haftalık dedi bu uygulama doğru mu gösteriyor son adet başlangıcım 20 temmuz bebeğim şuan uygulamada 6 haftalık göstertor
Deletedmom_116 Kardenizz 6 haftalık deme sebebi altının içinde olmasıdır mesela 5+4 gibi bir rakamdır o yüzden 6 haftaligin içinde olduğundan öyle yazar tarihi doğru girduysen doğru gorunur
Fulya90- Uygulama son adet tarihine göre doğru gösteriyor fakat sizin bebeğiniz geç döllenmis olabilir doktoruz o yüzden size olcumlerine göre haftasını söylemiştir.
Fulya90- Mesela benim son adet tarihim 21 şubat bebeğimin 28+2 olması gerekiyor fakat biz 30 haftalık olarak görünüyoruz bebeğimin ölçümleri 30 hafta ile uyumlu
Deletedmom_116 Fulya90- Adetinne gore girdiysen uygulamaya öyle gösterir Bebek önde olabilir Benimki üç hafta öndeydi mesela ama bir anda geriledi haftasından geriye düştü Yani bebeğin ilerisi gerisi Tarihinizi etkilemez
Kardenizz Deletedmom_116 evet adetime göre girdim doğeu girdim 6+6 gösteriyor ama doktor 4-5 demişti bilemedim pek bidahaki gitmemde sorarım
Fulya90- Deletedmom_116 bana göre 28 haftalık zaten ama doktora göre 30 hafta sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil canım.
Deletedmom_116 Kardenizz Benimkide USG ye göre Geride görünüyor Ama ilk zamanlar haftasını yakalayamayan olur ileri zamanlarda tam uyumlu olur Ufak olduğu icin. Net belli olmuyodur benimde bir hafta geride görünüyor
Deletedmom_116 Fulya90- Sağlıkla gelsin ♥️Doktor USG de görüneni söylemiştir Hersekilde adete uyumlu doğuyor 🌸