Hulo2105 Damlaozzz of vallahi 40 ı iple çekiyorum umarım düzelir. Ona da üzülüyorum sesi kısılacak artık sürekli ağlamaktan bir insan aralıksın 6 saat ağlar mı bi yorul arada dimi yok anam
Damlaozzz Hulo2105 kıyamam minik kuzu dün okumuştum yenidoğanlar bazen sebepsiz yere bile ağlıyorlarmış ki eminim bu doğrudur bizde sanıyoruz gazı var altı pis vs vs ama işte dilleri olsada anlatsalar keşke
Minnaksever Hulo2105 ben çingen beşiği kurmuştum o sardığı için kucakta gibi hissediyor ve uyuyor isterseniz bi deneyin ama hazirlardan olmuyor onlar geniş kendiniz yapmalısınız çarşaftan
Defnezumramom Hulo2105 göğüsüne yatırıp uyutmayı denedin mi kızımla biz o haftalarda hep öyle uyurduk
Hulo2105 Defnezumramom slingte öyle uyuyor bazen. Çok ağladığında da kucağıma yatırıp dayıyorum göğsüme. Dalıyor öyle evet ama yatağa koyunca yine ciyak🥲
Hulo2105 Damlaozzz evet bazen herşeyi tam neden diyorum Allahım neden ağlıyor bi yeri mi acıyor. Ağzı var dili yok keşke bilebilsem😢
Gzd5 Hulo2105 anne kucağında olmak istediği içindir.. sling veya kanguru ile gün içinde kucaginizda onunla olmayı deneyin yada yanına uzanın temasta bulunarak uyutmaya çalışın kontrollü şekilde yan yatirarak.
Minnaksever Hulo2105 tavandan ip asıp arasina çarşaftan beşik yapılıyor hamak yani aslında eski Türk filmlerinde gormussunuzdur illa ki
Fundabg Hulo2105 bizdeki de gündüz uyuyor gece uyumuyor yatağa yatınca uyanıyor hemen , dün gece dün giydiğim tişörtü beşiğe koydum onun üzerine yatırdım bebişi öyle uyudu bi sorun çıkmadı diyebilirim. Kokumu aradığını düşünüyorum. Bi de öyle deneyebilirsin
Defnezumramom Hulo2105 bu zamanlarda böyle uyuyorlar buna devam edebilirsin bu süreçte sende beraber dinlenmiş olursun onunla uyku süt yapar hem sanada
Retjza Şuan anne karnından çıktığının bile farkında değil o yüzden. Sizin teninizi, kokunuzu, kalbinize yakın olmayı istiyor. Kalbinizin sesiyle, o suyun sallantısıyla uyudu 9 ay 🥺
ZeynepDuru17 Hulo2105 çok haklısın benimkide öyle huy değiştiriyor büyüdükçe biseyler değişiyor gece sadece emmek için uyanıyorsa ondan dir ama işte bende cinnet geçiriyorum kafamı kaldıramıyorum bazen
Hulo2105 Fundabg evet onu şöyle görmüştüm göğüs pedine sütü damlatıyorlar bebeğin yanına koyuyolar. Tişörtü deneyeceğim❤️
Fundabg Hulo2105 pede süt damlatmak benim de aklıma geldi de kafasını çevirir suratına gelir falan diye korkuyorum
fidanylcn Hulo2105 yeni doğan dönemi çok zor ilerde en azından neye nasıl ağladığını acıkınca uykusu olunca ne yaptığını öğreniyorsun alışıyorsun daha iyi anlıyorsun derdini