newmommmyy2 Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim su içince inanılmaz midem bulanıyor günde 2 bardak anca içebiliyorumdur bi zararı olurmu sizce daha bu haftalarda
Aylaa123 newmommmyy2 suyun içine yeşil elma yada 1 dilim limon atıp tatlandırıp için susuzluk sadece hamilelik için değil her zaman tehlikeli bir durum ayrıca havada çok sıcak tansiyon düşüklüğü yasarsınız
ilaydamom_ newmommmyy2 benim 7. Haftadan 14. Haftaya kadar mide bulantim olmuştu. Ama kısa denk gelmişti. Miden bulanıyorsa çok içme demişti doktor. Çok şükür bir şey de olmadı
Bkt0 newmommmyy2 2 kızım da da 4 ay boyunca sabahları su içtiğimde midem bulanırdı çok doğal korkulacak birşey yoktur ❣️🫶🏻
Baby_B newmommmyy2 Cok normal canim bende 5 hafta-10 hafta arasi hic icemedim diyebilirim İdrar yolu enfeksiyonu olunuyor su icmezsen Oyuzden sulu seyler yemeye calis ve icebildigin kadar su ic zorlamadan
newmommmyy2 ilaydamom_ benimde randevum daha pazartesi günü o yüzden soramadım gidince bi soracağım ya da mecbur başka alternatifler denicem artık 🥲