FundaendeYaman Kızlar sabaha yatış yapıyorum hastahaneye 1 cm açılmam vardı 40 haftam oldu doktorum yarın için yatış yapalım suni sancı ile başlatalım Doğumu dedi yarın artık prensesimi kucağıma alıcam allah izin verirse benim icin lütfen ama lütfen dua edin ilk hamileliğim ve çok korkuyorum suni sancıdan dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun müsait oldukça Doğumdan sonra sorularınız olursa cevaplarım 😘
FundaendeYaman Nrm amin insallah çok teşekkür ederim allah Doğum yapan herkese sabrını verir insallah 😘
Misskaynak FundaendeYaman allah kolaylik versin canimm korkma sogukkanli ol gecmeyen hicbir aci yok sonucta😊👌🏻👏🏻
CooperBaby FundaendeYaman Ayy ben hep heyecanlanıyorum böyle şeyler okurken.. Sanki beni doğuma alacaklarmış gibi hissediyorum.🙈 Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallaaaah.🙏🏾👶🏽💕🌸
Vurgen97 FundaendeYaman Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin inşallah 🙏🏼 Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
Burcuuuercin FundaendeYaman Allah yardımcın olsun,sağlıcakla gelir inşallaaah😊 Doğum hikayeni de bekliyoruz mutlaka yaz (motive edici olsun ama 😬😊)
FundaendeYaman Hepinize teşekkür ederim yatışım yapıldı suni sancı takıldı suyum patlatıldı şimdi 3 cm açıklık var açılmayı bekliyoruz sonrasında hayırlısıyla Doğuma girecegim😂