Mlsaa99 Yalnız mıyım bu konuda gozumden uyku aktigi halde dalamiyorum masallah oglumda cok hareketli bir yandan o. Bir yandan kuyruk sokumumla belim yatinca cok ağrıyor gozlerimin alti mosmor oldu . Benim bebis gelecegi zamana mi alistiriyor beni
KurabiyeninAnnesi123 Mlsaa99 bende 25+5 im geceleri benim bebişte cok haraketleniyor sabaha kdr tepiyor belime karnimin altina 2 şer yastik koyup yatiyorm yoksa bende uyuyamiyorm🥺
Mlsaa99 KurabiyeninAnnesi123 nolucak boyle sonumuz nereye gidiyor 🥲 bu sabah bende bacak arama yastik koydum biraz hafifledi agrim . Hamilelik yastigim var daha cok agirtiyor sanki kullanamıyorum onu
Hka_hilal Mlsaa99 ben de hamilelik yastığından hiç memnun kalmadım. Rahatlatacağına sanki daha çok rahatsız ediyor gibi.
Mlsaa99 KurabiyeninAnnesi123 olsun kız gecicek bu gunlerde bebisler kucağımiza gelince hersey gecicek
KurabiyeninAnnesi123 Mlsaa99 askm asıl tempo o zaman başlıyor😂😂 tek çocuk biraz dha rahat oluyor 2 bebem bakalm biri uyurken digeri nasl olucak😂
Mlsaa99 Hka_hilal hangilerinden aldin sen ? Ben o büyüklerden almadim kucuk iki parca belinin altina koymalik gibi birsey var onu aldim