Nazolii Ilk kızıma azra koydum ama bunda ne koyacağımı bulamıyorum hoşuma gidiyor esim begenmiyor felan bilmem ne isim önerinizi istiyorum 💞
CooperBaby Nazolii MİLA💕 Ben de bir kız cocugu sahibi olursam mutlaka bende mila ismini tercih edeceğim. Eşimde cok cok seviyor bu ismi.🤗
Nazolii Birprensesannesi61 sanırım hormonlar ama ben eşim bi kız ismi söylesin niye bu isim kim bu diye saçmalıyorum 🙉
Birprensesannesi61 Nazolii bende yaptım onu başlarda ablana sorucam annene sorucam arastırcam kafasına giriyodum 🤣
Nazolii CooperBaby bence eşinin sevmesi cok güzel ben boyle isimler soyleyince benimki suratima bakip takilip kaliyor 😂 insalah allah sizede nasip eder 💞
Nazolii Dst aslinda tek isim istegim ama esim istemedigim bir sey soylerse koyarim iki isim ceylinde hoşuma gidenler arasinda 🤗
Msdenizkky Nazolii arkadasımda dogum yapacak aynı haftamız oda kızına NİL KAREN ismini koyuyor ☺️ Çok naif
CooperBaby Nazolii Ahahah😂😂 Neyse ki bir çok konuda hem fikir olmamız gerçekten keyifli oluyor.😂👌🏾 Amiiiiin inşallah.🙏🏾 Çok çok teşekkür ederiiim. Sağlıcakla bebişinizi kucağınıza almanızı diliyoruuuum.🙏🏾🙏🏾🙏🏾💕🌸😘😘😘
Nazolii Msdenizkky evet cok hos 🤗 iste ben esime bu tarz isimleri sevdiremiyorum bi suan burda degil ama bi kac güne kesinlestirecegiz insallah galip ben cikarim 🙉
Nazolii Birprensesannesi61 hajaja hadi ya 🙈 o niraz daha eski tur isimlerden istiyor ama onlardan da soyleyince begenmiyor yeni isimler hele cok garibine gidiyor halbuki anlami guzel olanlari buluyorum ben 🤷♀️
Nazolii Babyborn ilk kızımda esim ilk mira olsun mu dedi ama ben biraz anlamlarına da takik birisi oldugum icin miranın guzel bi anlami yok diye istememistim 🙈 saglicakla buyusun sizin mira 💞
Birprensesannesi61 Nazolii bizimkide eski isimlerden bilindik olaun dedi gamze istedi bende aybüke dedim bkalım nolcak🙂🤭
Babyborn Nazolii doğru çok anlamlı değil ama sevdik ismi 😅 teşekkür ederim sizin kızınız da inşallah sağlıkla büyüsün 🙏
Nazolii Birprensesannesi61 ben eski isimlerdej zeynep felan cok hosuma gidiyor dedim ama yok demisti mersk ediyorum ne olacak 🙈
Nazolii CooperBaby eveet yani bence iskm konusuna erkekler karışmasın 🙉 bazen keske öyle ayet inseydi diyorum analar ne derse o felan 🤷♀️