Deletedmom_116 Kizlar Siz ne durumdasinjz Ben perisanim açım başım dönüyor kalkamiyorum resmen Halsizim kötüyüm 🥹🥹oğlum durmuyor habire oyun istiyor normal olarak Napcan bilmiyorum ya😭🥹
Burcu-2634 Deletedmom_116 Allah yardımcımız olsun valla aynı durumlar bende de var kızım sürekli mama diyo hayır karnı tok olsa bile ağzı boş dursun istemiyo babası kılıklı 😂 bende ağrılar sızılar bulantılar geri geldi son zamanlarım evde tek olmayı bile istemiyorum artık. Kızımda dursun diye maşa ile koca ayı açıyorum biraz üstümden iniyo
nimetdeniz Deletedmom_116 11 haftaligim yiyemiyorum açlıktan ellerim kollarım tutmuyor 2 gündür bel ağrısından yuruyemiyorum bı fenayım oğlum 4 yaşında deyim yerindeyse düz duvara tırmanıyor eşimin işten gelmesini 4 gözle bekliyorum Allah yardımcımız olsun
Deletedmom_116 Burcu-2634 TV vs yol bizim aramız Bakmaz Ama burnumdan getiriyo Benim daha ilk zamanlar çok fenayim 😭
Burcu-2634 Deletedmom_116 benim ilk zamanlar kızımdan yana sıkıntım yoktu da son ayım kızımında doğum gükğne denk geldi yaş sendromu mudur nedir o başladı her halta ağlama hep kendini yere atma sürekli oynaşmak istiyor gücüm yettiğince yapıyorum ilgi alaka ama işte yetemiyo gibi hissediyorum 2. Doğunca ne olur diye düşünmeden edemiyorum
Deletedmom_116 Burcu-2634 Ya doğunca kendine gelirsin Bir sorun olmaz Alışınca Şimdi ağırlık var üstünde o yuzdne bu şekilde hissediyorsun
Burcu-2634 Deletedmom_116 bilmiyorum artık Allah sonumuzu hayır etsin biran evvel doğurmak istiyorum 2. Hamilelik beni baya yordu valla canı sağolsun evlatlarımın da
Deletedmom_116 Burcu-2634 İçimizde can var can içinde canan var yani zor olur elbet ama gerçekten ikinci çok zormuş 🥲🥲Bı bakmışsın kocaman olmuşlar 🥹
Burcu-2634 Deletedmom_116 benim kız çabuk büyüdü ya 2. Yavaş büyüsün bi daha çocuk düşünmüyorum tabi Allah verirse başım gözüm üstüne ama bunda bütün heveslerimi almak istiyorum 🙂