Qwert2211 147258369 benimde idrara sık çıkma durumum war. Bide bende bel ağrısı çok war sizde war mı. Göğüslerim de çok şişti dokunamıyorum bile o derece . İlaçlardandır diye düşünüyorum çünkü daha 4. günü
147258369 Bbetll çarşamba günü aşılama oldum bugun çok sık çıkmaya başladım afedersiniz yapıyorum ve hala tuvalet ihtiyaç var gibi hissediyorum sizde ölemi
Bbetll 147258369 ben gonal f + ovitrelle Aşılamadan sonra da duphaston başlattı bakalım bekliyoruz inşaAllah olumlu sonuçlar alırız
147258369 Bbetll duphaston adet söktürücü degilmi benmi yanlış biliyorum senin yazdıkların hiç birini vermedi bana sadece progestan verdi inşalah hepimiz için hayırlı sonuçlar alırız sık idrar çıkmak hemen olurmu onuda bilemedim
Bbetll 147258369 duphaston bebek oluşursa tutunmasını yoksa da adeti getiriyormuş. İnşaAllah pozitif olur hepimizin. İdrara çıkma olayının sebebini de bilmiyorum hiç
147258369 Qwert2211 bende hafif sol kasık ağrısı var dün idrar çok çıkmam oldu bugün normal gibi onun haricinde başka bir belirtisi yok
Royem62 Qwert2211 benimde 4. Günüm bugün aşılamanın çatlayma ipnesinin de 6. Günü bendede göğüslerim acıyor çok sol kasığımda baya ağrı var birde sık sık bende çıkıyorum küçük tuvalete yaptığım halde hala tam yapmamışım gibi bir his var .
Qwert2211 147258369 sabah sağ kasıgımda bıçak batması gibi ağrım oldu 10 dakika kadar sonra geçti . İlaçlara yoruyorum tutmama ıcın henüz erken bence
Qwert2211 Royem62 aynı dönemdeyiz sanırım . 16 sonda test yap dedi doktor bana . Aşılamanın 13. günü oluyor yani. Bende belirtiler azalmaya başladı sanki
minikbebegim06 İğne ve ilaçların etkisinden olabiliyor 14.günden önce test yapmamaya çalışın yanilmamak için inşallah hayırlı haberler sonuçlar alırsınız 🙏