Tutaste_ Bendiyebiri_ hiç Sancım yok yaa bugun Bi koltuklarımı yıkadım belim cagırdı yatarken oda geçti ama bebek dönüyor buara kafası Bi sağda Bi solda
Tutaste_ Bendiyebiri_ benim geçen haftalarda oluyordu sancım hele sabahları cidden korkuttu beni ama geçti allahtan 🤷
Bendiyebiri_ Tutaste_ benimde ara ara oluyo ödüm kopuyor ama dinlenerek geçirmeye çalışıyorum nst ye bağlanınca hafif sancı çıkıyor su ve kanama olmadıkça ve bebeğin hareketlerine bakiyorum
Esoss22 huzunluponcik ayniyiz 35arti 4 olduk bugun dun kontrolum vardi 30 eylule gun verdi 38arti5 te dogucak kismet olursa
huzunluponcik Esoss22 çok az kaldı inşallah sağlıkla kucagimiza alırız çok heyecanlı bekleyiş gerckten 🫠🫠🫠
Esoss22 huzunluponcik evet gun belli olunca dahada bi heyecan basti bukadar azkaldigina inanmiyodum gunu soyleyince 20guncuk kaldigini anladik🤣
Tutaste_ Esoss22 benimde inşallah yarın belli olucak demekki 3 hafta önceden tarih veriyorlar inşallah banada verirler
Esoss22 Tutaste_ verir hatta istediginiz bi gun varmi diye sordu ben durabildigi kadar dursun dedim erken alinmasi taraftari.degilim biraz daha kilo alir enazindan.38 arti 5 te olucak kismetse
Eminekoc96 Tutaste_ Bende 34+7 deyim 33 haftalikken doktorumla konustum 1 2 haftaya soyluycem sana dogum zamanını dedi bakalım perşembe günü ne diycek doktorum ama ekimin ya ilk haftası yada ikinci haftası diye düşünüyorum ben
Esoss22 Tutaste_ artik 38 gormeden almak istemiyo doktorlar tabi ntsde sancim falan ciksa yada baska.sorun olsa okadr gece vermezdi.ama suanlik bi sorunumuz yok cok sukur oyuzden 38arti5e verdi