Smybs2308 Kızlar slm 32+5 de doktor alttan bakalım dedi, ama bunu ultrasonla mı yapcak yoksa çatı muaynesş gibi bir şey mi hiç vajinal ultrason olmadım gebeliğin başından beri ama bu haftalar da yapılır mı rahim ağzı açılır mı yapılan var mı yardım lütfennn
Sumruhazal Smybs2308 doğum seklın bellıyse sezeryansa alttan baktırıp doğumu tetıklemeye gerek yok normal ise çatı müsait mı bebek kanala gırmısmıs ona bakılır vajinal ultrason da rıskınız varsa ona bakılır bende hıc olmadım hıc de yaptırmadım
Tugcecimbisn Smybs2308 burdaki insanlar ancak tecrübesini anlatabilir size faydası olmaz sonuçta sizin takibinizi yapan durumunuzu bilen doktorun söylediği mi doğrudur yoksa burada tecrübesini aktaran hanımların önerisi mi doğrudur? Alttan bakması gerekiyorsa şey mi diyeceksiniz forumda x hanım böyle söyledi baktırmam
Mucizeayla Smybs2308 ilk gebeliğimde her kontrolde vajinal ultrasonla bakıldı doktor bakicam diyorsa baksin doğumu tetiklemez merak etmeyin biz sizin gebelik sürecinizi bilmiyoruz ki neye bakilcak neden bakicak keyiften bakmaz ya illa bakılması gerekiyordur doktora bırakın işini yapsın
Smybs2308 Sumruhazal doğum şekli sezeryan olacak belli. Ama bebek artık baş aşağı pozisyona dönmüş açıklık var mı vs diye mi vajinal ultrasonla bakılacak acaba neden yapılır her şey yolunda gidiyorsa doktor plesantasına vs bakıcam dedi ama
Smybs2308 Peki bebiş ne kadarlıktı kaç haftalıktı Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de
Smybs2308 Tugcecimbisn bende tecrübelerini soruyorum bu haftalarda yapılan var mı yapılma nedeni neydi diye. Elbette doktordan daha iyi bilemeyiz ama bu durumla karşılaşmış olanlar var mı yaşanılan tecrübe neydi onu soruyorum.
Smybs2308 Tugcecimbisn soruyu yanlış ifade etmişim veya o şekilde anlaşılmış ultrason yapılacağı için rahim ağzı açılır mı diye değil bu hafta da kendiliğinden açılma olur mu ,açılma mı olmuş acaba açılma boyutuna bakabilmek için mi neden bakılır niye yazdım. Yani hamileliğin son dönemlerine 3. Trimestırda alttan muayene veya vajinal ultrason yapılan var mı yapılma nedenleri ne olabilir diye danışmak istedim. Teşekkür ederim cevapladığınız için