Dilekulgtt prensesimveannesi ahh o duygular malesef hepimizde var nerdeyse gececek insallah 🥰 hayirlisiyla kalp atisini da duyarsin ne zaman gidiceksin 🌸
Zehranisa25 Dilekulgtt evet ilk haftalar küçük ya bide meraklanıyor insan her gün kaçıncı gün diye bakıyor bi bakıyorsunuz sona gelmişsiniz bu sefer de hangi gün doğacak diye meraklanıyor 😂
Dilekulgtt Zehranisa25 evet yaa malesef olsun unutulucak elbet dert bitermi dogduktan sonra ayri bi seruven 🥰
Betamom _mucizem_ bende inanılmaz halsizim iştahsızım , üzerine birde mide gazı kasık agrısı ve arada bir sanırım normal gaz sancısı yasıyorum 🥺 birde karnımda bazen dikenli tel varmısçasına batıyorrr. Ayyy bide ben cok uyuyorum kızlar yaaa
Diamondstallion Dilekulgtt Aynı durumdayız karbonhidratın hiç olmadığı bir listem var içim kan ağlıyor 😂 bebiş için dayanacağız bakalım… bu kadar erken başlamasaydı diyet mevzusu iyiydi aslında.
Dilekulgtt Diamondstallion arada kacamak yap okadar dan bisey olmaz canin cekiyorsa cok az olsa bile ye
Diamondstallion Dilekulgtt ben endokrine gittim canım bi ilaç ve diyet listesi verdiler. İki haftadır kaçamak yapmadım yarın sabahtan kan vereceğim bakalım işe yaramış mı ona göre devam edeceğiz.
Dilekulgtt Diamondstallion anladim hayirlisi olsun seker olcum cihazin varsa eger takip edebilirsin ben oyle yapıyordum kizim da diyet te uygulamistim ama bu kadar erken degil tabi