meria_00 bboran Yaa ne güzeel 🥰 benim de ilk olacak heyecanlı tabii ben sadece kız hevesimi alır mıyım düşüncesindeyim yoksa erkek olunca da sevgiden deliririm eminim 🫠
bboran meria_00 ben hep kız istiyordum ama şimdi bi yanlışlık olmuş kızın olacak deseler çok üzülürüm çoook alıştım oğluma 🥺kaç haftalıksın aynıyız galiba 20+1 benim bugün
bboran meria_00 hamile kalmadan yüklendi 😁😁 bebeklerle çalışıyodumya hep memeden süt geliyordu çok araştırıldı MR çekildi kan tahlıllerı vs bişey çıkmayınca bebeklerı galiba benimsiyorsun hormonların harekete geçiyor dedi doktor 😁😁😁
Zuhal_Y meria_00 😅 karnin onde basketbol topu varmis gibimi one cikik gibiyse erkek tum hamileliklerimde vucut seklimden kizmi erkek mi bildim dr dan once☺️
meria_00 Zuhal_Y Hayırr öyle değil zaten karnım yeni yeni beliriyo ve yayık gibi belim falan genişledi annem de vücut şeklin kız gibi diyo 😂 kişiden kişiye değişebilir tabii belirleyici olmayabilir
Zuhal_Y meria_00 17 sinde erkek dedi bende daha bellinolmadan erkek tasiyorum demistim 😅 saglicakla alalim iñsallah rabbim hayirlisini bilendir🤲