Bbuusra Turannnurr01 Yapıştırdıkları maddeden dolayı engel, lifting yaptırıyordum onda da yapıştırıcı maddesi var. O da maalesef engel olduğu için artık yaptırmıyorum.
BusrAsil2019 Turannnurr01 engel değil neden engel olsun almaman daha mı iyi millet protez tırnak ile alıyor abdestini alıyor mu alıyor gerisi Allaha kalmış bu kadar kasmayın niyetinizi edin ve abdestinizi alın bence.
Beyazmelekkk BusrAsil2019 ne alaka abdestin geçip geçmediği durumlar var . Geçmiyorsa yinede abdest alsan bile bile abdestli mi olmuş olacaksın.
Nur0653 BusrAsil2019 protez tırnak varken gusül olmaz çıkarılması gerekir insanlari yanlış yönlendirmeyin
Enise28 İpek kirpik kullanilan maddelerden ötürü abdest ve gusüle manidir. Abdest ve gusul de deriye suyun nüfuz etmesi gerekir ki orası maddi ve manevi olarak temizlensin. Bence en yakın zamanda cikartilabiliyorsa çıkarmaya bak. Ayrıca protez tırnak vs onlarda abdest ve gusüle manidir yani engeldir. Turannnurr01
Aslaninannesi_ Canım bende uzun yıllar kullandım iğne ucu kadar heryere su gitmesi gerekiyor biliyorsun o yapışkanlardan dolayı kirpik diplerine su gitmediği için engel diye duydum bende zaten su geldiğinde sürekli dökülüyorlar çok sağlıklı birşeyde değil
BusrAsil2019 Nur0653 git yorumumu güzel oku yorum yapmak için yorum yapma. Kimse ile din ve siyaset konusunda tartışmaya girmem girersem üzerim. Sidik yarıştırmaya gerek yok vaktim de yok zaten sağlıcakla 🙋♀️
BusrAsil2019 Nur0653 benim ne yazdığım gayet açık sen o anlama kapasitesine sahip değilsin sadece. Bundan ötürü sana özet dai geçmek kendime yapacağım saygısızlık olur. Byby