Hasret18ayaz Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar memnun olduğumuz hastaneleri yazarmisiniz
Kubrabsyg Hasret18ayaz Yenibosna safa hastanesine gidiyorum ayrıca devlette gidiyorum. Özel olan 900 TL doçent doktor
Nursl7 @Hasret18ayaz şimdi nerede yaşadığıniza bağlı doktorun ekine bağlı 😀😀 ben İstanbul küçükcekme de yaşıyorum Rumeli hospital 875 olması lazım mesela Biruni hastanesi var yardımcı doçent 1350 profesör ise 1500 kusur olması lazım
Hasret18ayaz Nursl7 bende ankaradayim polikinlige gidiyorum 450 TL doktorda baya ilgili memnunum a life 1100 lokman hekimdede yardımcı doçent 1090 profosor 1380
Seyma63_ Ben kayseri de sistem hastanesine gidiyorum normalde 1100 sanırım emniyet indirimi olduğu için 666 tl
Sehertass ceren-123 cagdaş mavi gök 😇 baya ara verdim ama bu ara gitmem lazım yine 30.haftaya girdik 😍
Kubrabsyg Aslaninannesi_ evet Haldun hoca. Gidiyorum ve çok memnunum. Geçen ikili test sonucum riskli geldi inançlı biriysen aldırmam dersen hiçbirşeu yapma ve bekle dedi. Bu daha çok tamam Haldun hoca dedirtti. Çünkü çoğu gittiğim yerler sıvı aldırıp çocuğu aldırma peşinde
Nursl7 @Yeniyeniden ama hangi hastane olduğu da önemli Medicana var mesela profesor muayene ücreti 1720 tlydi