Aksoyy 27 Ağustos ta histeroskopi ameliyatı oldum rahim yıkama bu ameliyatı yapıp kendiliğinden hamile kalanlar var mı süreç nasıl ilerledi neler yaptınız
Havvabektas Aksoyy ben hamile kaldım ama iki kere histeroskopi oldum çizik de atıldı rahim duvarları 8 ay sonra hamile kaldım şuan 22+4
Duruxxx Aksoyy ilk 3 ay hiç ilaç vermeden bekledik sonrasında yumurta büyütmek ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Aksoyy Havvabektas benim rahimde darlık vardı sol tüpüm kapalıydı Bir de et parçası vardı onu aldılar
Havvabektas Aksoyy benim polip vardı temizlemek için tüp bebek tedavisi başlayacaktık fakat hamile kaldım
Aksoyy Lina01 rahmin içine kamera ile girilip herhangi bir sorun var mı yok mu ona bakılıyor ve o sorun gideriliyor bu sayede Rahim hem kendini yenileyip hem de yumurtalar yeniden oluşuyormuş
Aksoyy Betulceeblog doktorum önerdi bu sayede kendiliğinden gebelik oluşabileceğini söyledi ve rahim yıkama gerçekleşti kamerayla baktılar sol tüpüm kapalıydı rahimde darlık vardı ve et parçasını aldılar