Cansu-2600 Günaydın güzel anneler kaç haftalık oldunuz şafaklar kaç bu sürede kaç kilo aldınız ?🌸 Biz 33+3 haftalığız 11 kilo almışım 55 kiloyla hamile kaldım şuan 66 kiloyum
Htccndn Cansu-2600 ilk zamanlarımda çok dikkat ettim canım meyveli yulaf felan yedim hafif şeyler tükettim hala dikkat ediyorum ama yinede aldım 😂 ekmeği çok az yiyorum bide ben çok fazla su içiyorum su içtikcede lavaboya gidiyorum ondandır belki 😂
Nazgrr Selcantvsn +3 kilosunu çok hızlı aldım nasıl oldu anlayamadım tatlı, hamur işi, makarna,pilav çok tüketen insan değilim 🙄
mcansu Cansu-2600 pazar günü 12 haftalık olucaz şimdilik -4 kiloyla gidiyoruz bakalım sonrası ne olur bilmem
Drfatma 36+5 17 kilo 🥹 Az alanların sürekli az aldım eheheh diye hava atıp bizi depresif bir ruh haline sokmalarını anlamıyorum bununla mücadele ediyorum aldık veririz sağlıkla inşallah önemli olan bu diye düşünüyorum
Cansu-2600 Drfatma Ayyy sormayın bende öyleyim yok oran şişmiş yok buran şişmiş diyip duruyorlar sonrada aynayin karşısına geçip oflayip pufluyorum bunuda yapan kadınlar yani sanki kendileri hamile kalmamış çocuk dogurmamis gibi almamız gayet normal değilmi yani
Aenur_aslan21 Drfatma ya bende 30 hafta +13 kilo almışım üzülmeyin bazilarinun bünyesi kilo almaya meyilli kiloyu hemen verirsiniz merak etmeyin benim bu ikinci hamileligim ilkinde 90 kilo aldım 6 ay içinde 67 e düşmüştüm üzülmeyin kilo gider yeterki sağlıklı dogsunlae inşallah