Tomrisinizi İkisi de beş dk içinde çıktı ikisin de de hafif çizgi görüyorum gibi bana mı öyle geliyor ay nolur biri bişey desin 🥴
Hatice5258 Tomrisinizi ikisinde de silik çizgi var ve kullanma kılavuzunda belirtmiş olması lazım silik her çizgi pozitiftir diye inşallah vardır. Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Kan vermeyi ihmal etmeyin en yakın zamanda kan verin bence 🌹❤
Tomrisinizi Anneoluyorumm00 teşekkür ederim yorum için, o kadar çok hayali çizgiler gördüm ki artık hiç emin olamiyorum 🌺
Anneoluyorumm00 Tomrisinizi normal canım bende de öyle çok oldu hayırlısı olsun canım inşallah hamilesndir 😊var görünüyor zaten
Tomrisinizi Anneoluyorumm00 yaaa Allah bağışlasın bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallah 🙏böyle pozitif şeyler görünce içim biraz daha ferahliyor 🤍
Tomrisinizi Hatice5258 yaa değer düşük çıkar diye korkuyorum şimdi de bir kimyasalim oldu gecikeyim öyle vereyim 💙
Anneoluyorumm00 Tomrisinizi için ferha tut canım bebeğin seninle inşallah 🤲 âmin canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲🥰 istersen bir kan ver varsa çıkar kesin
Hatice5258 Tomrisinizi böyle düşünerek bile stres yapıyorsunuz sağlıklı ise ki inşallah sağlıklıdır bebeğe gerçekten stres çok zarar veriyor klasik bi laf ama gerçekten zarar veriyor bizzat yaşadım çünkü. Güzel şeyler düşünün güzel olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah