br2023 Sabah uyandığımda nişanım gelmişti. Az biraz sancım da var kontrole gidip gitmeme arasında kaldım pazartesiye randevum vardı o zamanı mı beklesem zaten 40. Haftaya girmişiz şimdi gitsem yatış verirler mi?
52kmavis br2023 Doğumun gelmiş olabilir benimde öyle olmuştu 40 geçti gece 4 de suyum geldi sonra sancılar başladı
Hatice5258 br2023 haftanız dolmuş ve nişanınız gelmiş sancılarınızda hep düz devam ediyor evet ama bu kişiden kişiye değişebilir. Sancısız doğum yapan bile çok var görüyoruz. Bence gitmelisiniz doktora
seymaaa333 br2023 Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtarsın hem bebeğinize hem size sağlık sıhhat versin
Mernana br2023 Ay maşallah kolay doğumlarınız olsun inşallah bizide haberdar edin bu arada sancılarınız nasıl geliyor benim 2. Doğumum olacak ama unuttum sancı nasıl birşeydi
br2023 Bu arada sancılar sabahtan başlamadı saate bakmadm ama saat 3-4 gibi vardı çoğalmadı ama bitmedi de arada bir sancı gidiyor birkaç dkk sonra tekrar oluyor
br2023 Sare1304 Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama acı eşiğim de çok düşük adetteyken bile çektiğim sancıdan ağlayan birisiyim🥺
Sare1304 Benim ilk doğumda sancım gece 4 de başladı saat 11.30 kadar evde 2 dk düşene kadar bekledim sonra gittim hastaneye
br2023 Sare1304 Geceden beridir kıvrlyrm uyumaya çalıştım uyuyamadm bir türlü sonra az önce lavaboya diye kalktm baktm nişan gelmiş napcğmi bilemedm ama okuduğum hikayelerden az çok bilgilenmiştm yani o yüzden bekleyeyim
br2023 52kmavis Hadi inş bugün kızımı kucağıma alırım💕Suyum gelmedi benim sancm var bide nişan geldi sadece🥲
br2023 52kmavis Arada kaldm gitsem mi gitmesem mi diye. Gitsem sancı azsa direk yatış verseler ordan suni sancı. Bide karnım daha çok yukarda doğumu başlatrlar mı
52kmavis br2023 en iyi siz bilirsiniz canım ben olsam dayanamam sabırsızlıkla giderim öyle yaptım hem sezeryan olduğu netleşti almadılar doğuma son güne kadar suyum geldi öyle doğuma aldılar