Arkadaşlar merhaba epeydir araştırmama rağmen Mehmet Nafi Sakar’ ın sezaryeni nasıl eli dikişleri nasıl bunla ilgili bilgi bulamadım Mehmet beye sezaryen olan varsa bilgi verebilir mi? Kolay mı kalktınız süreç nasıldı diye?

gune_bakan1 Sabire Aygün yaptı benim sezaryeni, o da Dicle Memorial’de şuan.
    Benim dönemimde Bower’da idi. gayet memnun kaldım.
    Şimdi tekrar hamileyim ya onunla yada Özgür Özkul ile devam etmeyi düşünüyorum.
    Özgür hocayı tercih etme sebebim klinikteki cihazının çok daha iyi olması.
    Yoksa her iki doktor da benim gözümde çok iyiler. Özgür hocanın da ameliyat yorumları çok çok iyi, çok memnun kalan var (her anlamda). 🌺

Memorialda doğum yapmak istiyorum temiz güzel bir hastane diye sabire hanımı da duydum biraz soğuk dediler ben de çok panik bir insanım rahatlatacak bir doktor arıyorum yoksa sabire hanıma başlamak istiyordum diyarbakırda

gune_bakan1 Özgür hoca Batı hastanesi ile anlaşmalı. Muayeneler klinikte,doğumlar Batı’da oluyor. Çok samimi çok sıcakkanlı bir doktor o da🙂🙏🏻
        Sabire Han’ımda asla soğuk değil bence. Ben katılmıyorum şahsen. Ki öyle olsaydı ben onunla devam etmezdim yoluma 🙂

gune_bakan1 ilk başta soğuk ama zamanla sıcak gelmeye başlıyor. Biz her kontrolde gülme krizine giriyorduk . Ben normal Doğum yaptım kendisinde çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim 🙏

ilaydaelcinn_1 biliyorum çok şey soruyorum ama ☺️ sabire hanımın sezaryeni nasıl yani dikiş izi geçiyor mu çok sızlıyor mu çünkü doktorun eli de çok önemliymiş ayağa hemen kalkmak için. Bir de doğumdan sonra karına bastırma uyguluyor mu doktor o da çok can yakıyormuş 😄 benim panik atağım var da daha 3 aylık hamileyim ama stresten ağrılar giriyor her yerime nasıl atlatacağım bilemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏

gune_bakan1 dikişim şuan görünmüyor bembeyaz bir ip şeklinde birşey var dikkatli baktığınızda, hatta o bile yok bana göre. Eli çok hafif bence niye diye sorarsanız, kızım doğduktan sonra yoğun bakıma alındı hemen, 5 gün yattı.
              Ben taze sezaryenli halimle daha dikişlerim pansumanlı iken hastane kapısında arabanın içerisinde sabahladım, yatıp kalktım. Of bile demedim. Canımın içi kızım oradayken bırakıp eve gidemezdim, ağrılarımı unutturan belki de kızımdı ama doktorun da payı azımsanmayacak kadar çoktu, evet ağrı illa ki oluyor ama inanın hiç ama hiç gözünüze gelmiyor o doğduktan sonra. 😇
              Ha birde ameliyat esnasında bir bastırma olur gibi hissettim ama narkozun etkisinde anlamadım bile, odaya çıktıktan sonra hiç yapmadılar öyle birşey.
              Ne hemşireler nede Sabire Hanım. 🌺

Bebeğinize çok üzüldüm geçmiş olsun umarım şimdi çok iyidir o kötü günler geride kalmıştır bebeğiniz sağlıklı bir şekilde yanınızdadır🙏 ne kadar teşekkür etsem az olur içimi rahatlattınız doktor arıyorum kaç gündür içime sinmiyordu bir türlü hiçbir doktor. Uğur değere gidecektik ama o da tüp bebek yoğunluklu olduğu için de çok gitmek istemedim fazla yoğun bir doktor diye. Ama sabire hanım içime sindi çok sağ olun 🙏

gune_bakan1 bende memorialda Mehmet Şükrü hocaya gideceğim hangi doktora gittin sen memnun kaldın mi